Antena Căutare

Cele trei obiecte pe care trebuie să le ai în buzunar în noaptea de Revelion. Îți aduc noroc și prosperitate în noul an

Cele trei obiecte care nu trebuie să îți lipsească din buzunar în noaptea dintre ani. Se spune că așa vei atrage norocul și bogăția în 2024!

Cele trei obiecte pe care trebuie să le ai în buzunar în noaptea de Revelion. Îți aduc noroc și prosperitate în noul an Galerie
Cele trei obiecte pe care trebuie să le ai în buzunar în noaptea de Revelion. Îți aduc noroc și prosperitate în noul an | Shutterstock

Urmează una dintre cele mai așteptate nopți din an. Oamenii nu doar că au ocazia să își seteze noi rezoluții pentru perioada următoare, dar, pentru cei care cred în superstiții, este ocazia perfectă prin care își pot influența viitorul. Iată ce să ai la tine în noaptea de Revelion!

Citește și: Tradiții și superstiții la români de Revelion. Ce este bine și ce nu este bine să faci în noaptea dintre ani

Ce să ții în buzunar de Anul Nou ca să ai parte de noroc

După sărbătorile de Crăciun, românii așteaptă cu nerăbdare un alt moment important din an. În noaptea de Revelion, oamenii nu doar că devin nostalgici și recunoscători pentru momentele și lecțiile pe care le-au învățat în anul care tocmai a trecut, dar au ocazia să folosească orice beneficiu în favoarea lor.

La fel ca de orice altă sărbătoare, și Anul Nou vine însoțit de o serie de superstiții. Una dintre ele spune că în noaptea de Revelion este bine să ai în buzunar bani, dar mai ales bijuterii și lucruri de valoare. Acestea nu doar că exprimă prosperitatea, dar o și atrag în viața ta.

O altă regulă nescrisă, dar la fel de importantă, este să te asiguri că ți-ai achitat toate datoriile, altfel vei fi dator tot anul următor. De asemenea, din punct de vedere spiritual, este recomandat să te împaci cu toți oamenii cu care te-ai certat de-a lungul anului. În acest fel, în noul an vei avea parte de pace sufletească și de liniște, alături de cei dragi.

Citește și: Nativii acestor zodii vor găsi adevărata iubire imediat dupa Revelion. Ce le-au pregătit astrele

Cum să îți visezi viitorul soț în noaptea dintre ani

Pe lângă influențarea norocului, fetele necăsătorite au ocazia să își viseze alesul în noaptea de Revelion. O tradiție străveche spune că dacă vor pregăti un vas cu apă, busuioc, o monedă și o ramură de măr, au șansa să îl viseze pe bărbatul cu care se vor căsători, potrivit Spynews.

De asemenea, pentru alungarea ghinionului și al spiritelor rele, este recomandat ca oamenii să aibă parte de zgomot în noaptea dintre ani.

O bărbat a comandat o păpușă pentru fetița lui, dar când a deschis coletul de la curier a încremenit de spaimă. Peste ce... O femeie plimba câinele atunci când a observat ceva neobișnuit în iarbă. A fost uimită când a văzut ce a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x