Antena Căutare

Cine are curaj sa-i strice somnul? Un bebelus, pazit de patru cobre!!!

Copilul doarme linistit in vreme ce reptilele au preluat indatoririle unor parinti mai mult decat responsabili

Filmuletul pare desprins dintr-o realitate fantastica, bebelusul avand un somn profund in vreme ce serpii pazesc cu atentie ca “protejatul” lor sa nu fie deranjat sub nicio forma.

Intr-o lume in care grija parintilor pentru copii devine, de multe ori, sufocanta, micutul are parte de o protectie neasteptata, iar imaginile sunt cu atat mai socante, cu cat cele patru cobre nu au nicio intentie de a-i face vreun rau.

Reptilele au o atitudine de “bodyguarzi”, fiind atente la orice miscare ce l-ar putea deranja pe copilul respectiv. Doar o musca inconstienta mai zboara deasupra tanarului pazit de serpi si ar putea sa-l trezeasca pe micut din somnu-i adanc. Mai mult, in momentul in care copilasul se intoarce de pe o parte pe cealalta, imbratiseaza unul dintre “parintii de conjunctura”, iar reptila n-are nicio reactie ce i-ar putea pune integritatea coporala a tanarului in pericol.

Frumoase de pici! Asa au fost fetele care l-au facut pe Dani sa cada de pe canapea... Chuck Norris si-a gasit “nasul”. Putin, presedintele bun la toate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x