Antena Căutare

Ciudat pentru ei, normal pentru noi: O romanca a furat un TV cu diagonala de un metru, bagandu-l intre... picioare!

Nu om avea noi romanii foarte multe calitati, insa cu siguranta suntem extraordinar de inventivi! Daca nu in scopuri nobile, atunci in materie de... furtisaguri. Este cazul unei romance aflata in Norvegia, care a vrut sa "scape" un magazin de electrocasnice de un TV in valoare de 3800 de euro, bagandu-l intre picioare! Partea amuzanta este ca televizorul avea diagonala de UN METRU!

Pe langa faptul ca a reusit sa ia televizorul, sa il bage intre picioare si sa iasa din magazin, femeia a putut merge cu "povara", pe jos, pana la o statie de autobuz din apropiere. Insa, cand tocmai a crezut ca se afla intr-o zona sigura, a si aparut politia sa o aresteze.

Aflata la interogatie, politistii au dorit sa afle cum a reusit femeia sa mearga, efectiv, cu un televizor atat de mare intre picioare. Raspunsul ei a facut inconjurul Norvegiei: are "muschii de la picioare foarte puternici".

"Nu este neobisnuit pentru hoti sa puna lucruri sub fuste sau bluze.Intrebandu-ne, initial, daca este posibil, am facut si noi un test, ajutati de o colega politist. Este greu, dar nu imposibil!", a marturisit Tor Grottom, politist din Oslo, citat de Daily Mail.

Norvegia se afla in topul celor mai oneste natiuni din lume, tocmai die aceea incidentul a facut rapid inconjurul tarii. Pe retelele de socializare, barbatii deja au inceput sa creeze bancuri pe aceasta tema, de genul "pun pariu ca prietena ta nu poate sa faca asta!". Mai mult, femeii i s-a dat numele de "coapse tunet", in cadrul unei emisiuni a unui post radio, cunoscut la nivel national.

Conform autoritatilor norvegiene, acesta este unul dintre cele mai bizare furturi petrecute in ultimul deceniu.

Foto: scrapetv.com

Are 104 ani, insa vrea sa escaladeze un munte de... 3400 de metri!... Presedintele SUA, catre NASA: Anuntati-ma daca gasiti martieni! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x