Antena Căutare

Presedintele SUA, catre NASA: Anuntati-ma daca gasiti martieni!

Presedintele american Barack Obama le-a cerut, pe un ton glumet, cercetatorilor de la NASA, care au trimis cu succes robotul Curiosity pe Marte, sa il tina la curent cu evolutia misiunii si sa il informeze imediat daca vor descoperi urme de viata pe "planeta rosie".

"Daca intrati vreodata in contact cu martienii, va rog sa ma informati imediat (...) Am multe alte lucruri care ard in acest moment, dar cred ca acesta ar avea prioritate. Chiar daca va fi vorba doar despre microbi, va fi foarte interesant ", a spus Obama, cu ocazia unei teleconferinte cu savantii de la Jet Propulsion Laboratory al NASA.

Curiosity a ajuns cu bine pe Marte saptamana trecuta si se afla in cautarea unor eventuale urme de viata pe cea mai apropiata planeta de Terra. Roverul american strange, totodata, informatii in vederea unei viitoare misiuni spatiale pe "planeta rosie", care ar putea avea echipaj uman la bord.

Foto: mindcemetery.net

Ciudat pentru ei, normal pentru noi: O romanca a furat un TV cu diagonala de un metru, bagandu-l intre... picioare!... Cum arata cel mai scump apartament din New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x