Antena Căutare

Cizmele ”de monstru” care au uimit întreaga lume. Cum arată în partea de sus încălțămintea cu 4 degete ”însângerate”

Unele dintre cele mai curioase modele de cizme au fost lansate recent și au fost numite instant ”de monstru” din cauza design-ului neobișnuit.

colaj avavav cizme Galerie
Cum arată cizmele ”de monstru” | Profimedia

Beate Karlsson, o creatoare Pyer Moss, și-a făcut un renume cu ajutorul obiectelor vestimentare neobișnuite, scrie Paper Magazine.

De această dată, ea și-a folosit estetica bizară pentru crea o pereche de cizme ”de monstru”, foarte înalte și cu 4 degete neobișnuite.

Cum arată cizmele ”de monstru”

Karlsson a uimit întreaga lume cu noul său design, o pereche de cizme ”de monstru” ce au un aspect însângerat, 4 degete și un look ce vrea să imite carnea de om, scrie Paper.

Vezi cum arată cizmele ”de monstru”, cu 4 degete însângerate în GALERIA FOTO

Cizmele fac parte din noua ei colecție pentru AVAVAV Firenze, un brand de modă din Italia.

Citește și: Kylie Jenner și Kourtney Kardashian, ultima modă la costume de baie. Cum arată bikini-ul care lasă jumătate de bust la vedere

”Avavav mi-a oferit oportunitatea de a crea o colecție cu libertare creativă și un lanț de producție mai sustenabil,” a declarat Karlsson pentru Paper.

”M-am folosit de această oportunitate și am adăugat puțin piper cu unul dintre produsele mele preferate: încălțăminte. Cizmele cu 4 degete (degete însângerate) au părut o extensie bună, de purtat a variantei de cizme cu gheare, care au o greutate de peste 2 kg.”

Cizmele fac parte dintr-o colecție ce include mai multe piese, inclusiv blugi extrem de largi și bluze care au texte bizare pe ele, precum ”Am produs doar 21 de bucăți din asta”.

Pentru că obiectele vestimentare nu au fost produse în masă, cizmele ”însângerate” s-au vândut deja. Compania susține, însă, că doritorii se pot înscrie pe o listă de așteptare.

Citește și: Rochia care ”arată ca un sac de gunoi”, dar costă cât salariul pe o lună. Cum arată și ce preț enorm are

”Piesele mele au fost de mult timp produsul încercării mele de a mă detașa de formele știute,” a continuat Karlsson. ”Am simțit că abordarea bizarului în contextul de modă contemporan a fost un vehicul de schimbare a celor mai presante erori ale industriei, dar în același timp au ținut doar de inovație.”

Kaleb și Aaron Tekabework și-au lăsat părul să crească lung, deși toți râdeau de ei. Motivul acestei decizii e înduioșăt... Fostul iubit al lui Saffron Drewitt-Barlow s-a logodit cu tatăl ei. Cum a reacționat tânăra de 21 de ani la relația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x