Antena Căutare

Clădirea ai cărei 20.000 locuitori nu trebuie să iasă niciodată din casă. Cum e posibil. Unde e situată

Clădirea imensă de apartamente adăpostește 20.000 de locuitori. Blocul este atât de bine echipat și amenajat, încât locuitorii ei nu sunt nevoiți să părăsească incinta.

colaj cladire 20.000 locuitori
Clădirea imensă de apartamente adăpostește 20.000 de locuitori. Blocul este atât de bine echipat și amenajat, încât locuitorii ei nu sunt nevoiți să părăsească incinta. | TikTok

Acesta este cel mai mare bloc din China, în care locuiesc peste 20.000 de locuitori. Pentru mulți e dificil să găsească un apartement ideal, care să fie și spațios și să se afle și într-un bloc suficient de aproape de un supermarket, dar și de locul de muncă.

Clădirea impresionantă care adăpostește 20.000 oameni

De asemenea, apartamentul ideal este și ieftin și chiar e și mai bine dacă stai aproape de familie și prieteni. În acest bloc din China, locuitorii au tot ce le trebuie și nu se pot plânge de nimic.

Citește și: Locuitorii unui bloc s-au baricadat, de teamă, în apartamentele lor, după ce au văzut o scenă „apocaliptică”: „Erau sute”

Articolul continuă după reclamă

O astfel de clădire pentru mulți este un vis în timp ce pentru alții este un adevărat coșmar. Acest complex de locuințe este numit Regent International și este o clădire cu adevărat impunătoare, aflată în Hangzhou, în districtul central.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motivul pentru care locuitorii de aici nu trebuie să părăsească niciodată clădirea este pentru că toate necesitățile lor pot fi îndeplinite acolo.

Clădirea imensă ocupă 260.000 metrii pătrați și are o înălțime de 206 metri. Complexul este potrivit pentru 30.000 de locuitori, dar are momentan 20.000 locuitori.

Citește și: Un martor a filmat momentul în care o canapea zboară și se izbește violent de o clădire. Ce s-a întâmplat, de fapt

Se pare că, în funcție de zona din clădire în care locuiește o persoană, facilitățile sunt diferite. Cu toate acestea, toți locuitori beneficiază de un food court imens cu restaurant, fizerii, saloane de coafat, săli de fitness, supermarketuri, piscine și cafenele.

Clădirea a devenit virală pe rețelele de socializare pentru cât e de mare și câte facilități poate oferi. Într-un video pe TikTok, întregul complex este filmat doar cu ajutorul dronelor.

Designul blocului a fost gândit de Alicia Loo, designerul chef al celui de-al doilea cel mai mare lanț hotelier de 7 stele, numit Singapore Sands Hotel.

Citește și: O femeie a descoperit o cameră secretă în propria ei casă. Când a deschis ușa, s-a înfricoșat. Ce a putut găsi acolo

Din cei 20.000 de locuitori, cei mai mulți sunt studenți, tineri absolvenți și tineri angajați. Se pare că, pe lângă faptul că este atât de bine dotată clădirea, este și destul de ieftină chiria. Un apartament micuț, dar fără ferestre, costă 210 dolari pe lună. În același timp, un apartament cu balcon mare costă în jur de 600 dolari pe lună.

În timp ce curăța pământul, un fermier a găsit un „gunoi ruginit”. Când se pregătea să-l arunce, și-a dat seama ce era, ... A aflat că partenerul ei are încă două iubite și a pus la cale un plan de răzbunare. Tânăra este acum virală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x