Antena Căutare

Un martor a filmat momentul în care o canapea zboară și se izbește violent de o clădire. Ce s-a întâmplat, de fapt

Numeroși trecători au rămas fără cuvinte atunci când au privit cerul, în timpul unei furtuni, și au văzut straniul moment în care o canapea zboară și se izbește violent de o clădire. Cineva a filmat totul și clipul a devenit viral.

imagine cu o canapea neagră pe strada Galerie
Filmarea cu incidentul neobișnuit a devenit virală și a stârnit numeroase reacții | sursa foto: Profimedia

În ultima perioadă, atât în România, cât și în alte țări vecine, vremea a fost una destul de instabilă și am avut parte inclusiv de fenomene extreme. Totuși, un incident neobișnuit petrecut în Ankara (Turcia) i-a lăsat pe trecători muți de uimire: o canapea a fost văzută zburând în timpul unei furtuni. Imaginile au devenit virale.

Un martor a filmat momentul în care o canapea zboară și se izbește violent de o clădire, în timpul unei furtuni

Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii mai, însă imaginile au devenit virale și au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. În timpul unei furtuni în Ankara (Turcia), un bărbat privea atent pe geamul unei clădiri și acesta a fost momentul în care a observat ceva cu totul și cu totul neașteptat.

Citește și: Fenomen meteo extrem de ciudat. A început să plouă cu pești! Aceștia cădeau din cer pretutindeni. Ce s-a întâmplat și ce au descoperit localnicii, de fapt

Inițial, omul a crezut că nu vede bine, dar apoi, dând dovadă de prezență de spirit, a pus rapid mâna pe telefonul mobil și a filmat momentul în care o canapea zboară, purtată fiind de vând, prin aer. Piesa de mobilier a traversat o distanță destul de lungă și a sfârșit izbindu-se de o altă clădire aflată în zonă. Zgomotul puternic a alertat locuitorii din zonă și turiștii.

Straniul incident s-a întâmplat pe 17 mai 2023, în timpul unei furtuni, atunci când vântul a ajuns să atingă o viteză a rafalelor de până la 80 de kilometri la oră. Atunci, puternica furtună a produs numeroase daune materiale, multe clădiri au fost afectate și haosul a cuprins traficul. Se pare că tot în ziua respectivă vântul puternic a distrus chiar și minaretul unei moschei.

Citește și: De ce nu este bine să faceți duș în timpul unei furtuni. Fulgerul are o temperatură de cinci ori mai mare decat suprafata Soarelui

Autoritățile din Ankara au încercat să intervină cu peste 1.200 de vehicule speciale și peste 2.500 de angajați special pregătiți pentru situații de urgență, totul pentru a ajuta populația să treacă peste perioada de furtuni și averse puternice, au informat cei de la dailymail.co.uk.

Imaginile surprinse de bărbatul cu pricina au fost ulterior publicate pe internet și au devenit imediat virale. Filmarea face senzație și în prezent și oameni din întreaga lume s-au mirat atunci când au realizat că ceea ce văd în filmare este cât se poate de real.

De ce supermaketurile nu au ferestre. Motivul pentru care nu există geamuri în Lidl, Kaufland, Carrefour, Mega Image sau... Mii de viermi albi au început să cadă din cer și au acoperit o șosea, ca într-o scenă biblică. Ce au filmat martorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x