Antena Căutare

Claire Barratt îmbracă cele mai provocatoare ținute și puțini îi ghicesc adevărata vârstă. Câți ani are femeia cu șase copii

Claire Barratt face senzație cu formele sale de invidiat. Deși este mama a șase copii, focoasa blondină are foarte mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care puțini îi pot ghici adevărata vârstă.

claire barratt imbracata intr-o rochie rosie la un eveniment monden Galerie
Claire Barratt face senzație cu formele sale de invidiat. Deși este mama a șase copii, focoasa blondină are foarte mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care puțini îi pot ghici adevărata vârstă | Profimediaimages.ro

Claire este mama a cinci adolescenți: Tom, 21 de ani, Bailey, 16, Amelia 15, Elli, 16 ani, Charlotte, 14 și a micuțului Carter.

Însă nu trucurile sale de parenting i-au adus notorietate pe internet, ci ipostazele sexy în care îi place să se pozeze și filmeze.

Deși TikTok este o aplicație pe care navighează foarte mulți adolescenți, Claire preferă să se distreze și să uite vârsta ei adevărată. Ea postează des clipuri în care dansează, râde și comentează diverse lucruri.

Citește și: Cuplul care a reușit să aibă 21 de copii în doar 2 ani folosind mame surogat. Care e motivul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câți ani are Claire Barratt

Dar nu toată lumea apreciază prezența ei pe rețeaua de socializare. Mama celor șase primește frecvent reacții negative de la oameni care o sfătuisc să se îmbrace în funcție de vârstă, dar Claire este mândră să-și accentueze silueta impecabilă online.

Într-unul dintre cele mai populare videoclipuri ale lui Claire, ea a glumit pe seama criticilor și a făcut o paralelă între modul în care se așteaptă oamenii ca o mamă în vârstă de 41 de ani să se comporte și cum preferă să o facă ea. Bineînțeles, ea și-a arătat cele mai seducătoare mișcări.

Citește și: Au vrut să pună la pământ o casă și au avut o surpriză uriașă când au început să-i dărâme pereții. Ce se afla ascuns în interior

Un alt clip al ei - cu titlul „nu arăți suficient de în vârstă pentru a avea un fiu de 21 de ani” - a strâns peste 3.000 de comentarii de la utilizatorii cărora nu le venea să creadă că are peste 40 de ani.

Inițial, femeia a ezitat să posteze pe platformă de teamă că videoclipurile ei îi vor rușina pe copii săi mai mari, care sunt activi în aplicație.

Ea a afirmat: „Am fost reticentă, deoarece copiii mei foloseau TikTok, nu aveam nici o idee despre ce făceam. Din fericire, ei mi-au dat lecții și am postat un videoclip cu mine, în care spuneam că am 40 de ani, iar reacția utilizatorilor a fost instantanee.”

Citește și: A făcut această fotografie fiului său și i-a apărut un semn ciudat în ochi. La scurt timp medicii i-au pus un diagnostic crunt

Care e mama și care fiica? Una dintre femeile din imagine este mai în vârstă cu 18 decât cealaltă. Ți-ai dat seama care?... O adolescentă a avut surpriza vieții după ce a folosit mașina de spălat. Ce a găsit în interior a speriat-o serios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x