Antena Căutare

E bine și la noi! Acesta este orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami sau Los Angeles

Vă vine să credeți sau nu, dar într-un oraș din România, calitatea vieții este considerată mai bună decât în Miami, Toronto sau Los Angeles, conform unui top realizat de numbeo.com. Salariile mari și cheluielile reduse au pus orașul Cluj-Napoca în topul realizat de site-ul de specialitate. 

Vă vine să credeți sau nu, dar într-un oraș din România, calitatea vieții este considerată mai bună decât în Miami, Toronto sau Los Angeles, conform unui top realizat de numbeo.com. Salariile mari și cheluielile reduse au pus orașul Cluj-Napoca în topul realizat de site-ul de specialitate.

Orașul Cluj-Napoca a trecut printr-o transformare uluitoare în ultimii ani. Dezvoltarea industriei IT a adus mii de oameni, din toate colțurile lumii. Salariile mari, universitățile de top și cheltuielile reduse în comparație cu veniturile au pus orașul pe locul 106 din 226 în topul orașelor din lume cu cea mai bună calitate a vieții, realizat de numbeo.com.

E bine și la noi! Acesta este orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami sau Los Angeles

Clujul este un oraș online. Există o aplicație prin care cei care au orice nelămurire pot primi un răspuns în timp real. Plata parcării se poate prin SMS, există suficiente puncte de încărcare a autovehiculelor electrice, iar transportul în comun este realizat cu autobuze electrice.

Timişoara, Iaşi şi Bucureşti sunt și ele în clasament, Timișoara fiind cotat mai bine decât New York și Barcelona!

E bine și la noi! Acesta este orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami sau Los Angeles

Primele 10 poziții sunt ocupate de patru orașe din Statele Unite, trei din Australia și câte unul din Olanda, Elveția și Noua Zeelandă.

Orașul cu cel mai bună calitate a vieții din lume este Canberra din Australia, iar pe ultimul loc se află Shanghai.

Ai avea curaj să înoți? O piscină de sticlă a fost construită la etajul 42 - VIDEO... Ca să nu-și piardă iubita, i-a dat foc la casă, doar ca să o poată salva din ghearele morții. Cum a fost prins eroul-pir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x