Antena Căutare

COMOARĂ IMPRESIONANTĂ descoperită la o biserică din Brașov! „Nu au vrut ca românii să afle ASTA!”

La biserica Sfântul Nicolae din Brașov a fost descoperită o comoară cu adevărat impresionantă, ce a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

La biserica Sfântul Nicolae din Brașov a fost descoperită o comoară cu adevărat impresionantă, ce a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Până în anul 1965 se pare că ușa ce ducea la turnul cel mai înalt al bisericii era zidită. După ce această ușă a fost deschisă, oamenii au descoperit o comoară impresionantă, formată din peste 6000 de cărți vechi, peste 30.000 de documente și sute de tablouri, toate aparținând lui Andrei Șaguna.

Cel mai vechi manuscris descoperit aici data din secolul al XI-lea, fapt cu o importanță majoră pentru istoria românilor. Primele scrieri istorice au apărut abia în secolul al XIV-lea, iar vechimea acestui manuscris ar putea avea o semnificație deosebit de importantă pentru istoria românilor. Încă nu se știe exact de ce aceste documente au fost ținute în secret. Cel mai probabil, oficialii bisericii au dorit să ascundă niște elemente.

Români, se zdruncină ISTORIA! GLOBUL de AUR ascuns într-o biserică din Brașov conține TAINE de neimaginat! Uite ce MESAJ... AVERTISMENT pentru omenire! „Vor face asta dacă NU vom fi PREGĂTIȚI la timp”!...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x