Antena Căutare

Copii, parinti, sa stati cuminti! La 20.30 incepe Pinocchio, doar la Antena 1

Cine nu-si aduce aminte vorbele parintilor din copilarie care sunau cam asa: "Fii cuminte si sa nu minti, ca iti creste nasul cat al lui Pinocchio". Astazi, de la 20.30, Antena 1 il aduce in casele voastre pe unul dintre cele mai indragite personaje de desene animate

Walt Disney a dat viata uneia dintre cele mai frumoase povesti, Pinocchio, semnata de Carlo Collodi. O capodopera a cinematografiei, ce prezinta eforturile micutei papusi de lemn de a deveni un baietel adevarat. Si sa nu uitam ca, ori de cate ori incerca sa evite adevarul, ii crestea nasul.

Extrem de iubit de copiii din intreaga lume, Pinocchio este un exemplu, fie bun, fie rau, depinde doar de interpretare si de momentul actiunii. Filmul, insa, este plin de aventura si haz, tocmai bun pentru o seara de miercuri.

Asa ca, Antena 1 va invita sa va asezati comod in fotolii, sa va luati copiii de manute si sa va bucurati de povestea papusii de lemn, animatie ce va va cuceri inimile si va va aduce zambetul pe buze, la mijlocul saptamanii!

Un restaurant din SUA ofera 10% reducere clientilor care renunta la telefoane in timpul mesei... Smartphone-ul sa ramana acasa! Vacanta FARA TEHNOLOGIE, pe coasta Australiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x