Antena Căutare

Un restaurant din SUA ofera 10% reducere clientilor care renunta la telefoane in timpul mesei

Cei care doresc sa ia cina in liniste, fara a mai fi deranjati de tonuri de apel sau tot felul de sonerii, au acum aceasta ocazie. Numeroase restaurante din Los Angeles si Washington au interzis utilizarea telefoanelor mobile. Mai mult, unele ofera reduceri celor care renunta definitv la gadget pe timpul mesei.

Numeroase restaurante din Los Angeles si Washington au interzis utilizarea telefoanelor mobile. Mai mult, unele ofera reduceri celor care renunta definitv la gadget pe timpul mesei.

"Te-ai saturat sa iesi in localuri unde oamenii doar beau si se joaca pe telefon? Ti-e dor sa socializezi cu prietenii? Restaurantul Bedivere iti ofera o reducere de 10%, daca renunti la telefonul tau si socializezi!", scrie pe site-ul unui local din Los Angeles.

Initiativa proprietarilor a fost primita cu entuziasm de clienti. Si, se pare, ca si alte localuri intentioneaza sa aplice aceasta regula.

Sursa: eonline.com

Uitati de gradinita! Au aparut cursurile de DJ pentru bebelusi... Copii, parinti, sa stati cuminti! La 20.30 incepe Pinocchio, doar la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x