Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Copilă de 5 ani, umilită de educatoarele de la grădiniță pentru că era îmbrăcată indecent: „I-au spus fiicei mele să își acopere trupul” - Foto

O mamă a fost șocată când a văzut ca fiica ei s-a întors de la grădiniță îmbrăcată altfel decât plecase de acasă. Copila, de doar 5 ani, le-a povestit părinților că educatoarele i-au spus că rochița pe care o primise de la bunica ei era indecentă.

O mamă a fost șocată când a văzut ca fiica ei s-a întors de la grădiniță îmbrăcată altfel decât plecase de acasă. Copila, de doar 5 ani, le-a povestit părinților că educatoarele i-au spus că rochița pe care o primise de la bunica ei era indecentă.

Harmony era în culmea fericirii. Mama ei, Emily Stewart, i-a dat voie să meargă la grădiniță cu rochița ei preferată, abia primită de la bunica ei. Când au văzut-o, educatoarele i-au spus că este indecentă. Femeile au venit și cu o soluție. Copila a fost obligată să se schimbe, ajungând acasă într-o pereche de blugi și un tricou mult prea mare pentru ea.

„Ca mamă și ca femeie, cum îmi pot învăța fiica să își iubească trupul în condițiile în care i se spune că trebuie să se acopere? Ce este atât de indecent la această rochie?”, a scris pe Facebook mama copilei.

Emily a povestit cum, atunci când și-a întrebat fiica ce se întâmplase, Harmony a început imediat să plângă. „Mi-a spus că i-a fost rușine și că nu înțelegea ce făcuse greșit.”

Directorul grădiniței Hugo Elementary din Minnesota, Jason Healey, a declarat pentru Fox News că regretă incidentul și că vor revizui codul vestimentar.