Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus, dezvăluiri cutremurătoare: ”Sfârșitul lumii e mai aproape decât ne-am fi imaginat!” Ce se va întâmpla în următoarele luni

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus a lansat alte previziuni înfiorătoare, întrucât susține că sfârșitul lunii este mai aproape decât ne-am fi imaginat. 

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus, dezvăluiri cutremurătoare: ”Sfârșitul lumii e mai aproape decât ne-am fi imaginat!” Ce se va întâmpla în următoarele luni

Facebook

Abhigya Anand, copilul din India care ar fi prezis începutul pandemiei de Covid-19, spune acum că următoarele luni vor aduce dezastre.

Tânărul de 14 ani susține că vorbește cu planetele și este urmărit cu atenție de oamenii care cred cu tărie că este un profet, scrie Fanatik.ro.

Nostradamus și Baba Vanga au avut aceeași viziune! Ce urmează să se întâmple cu oamenii României: "Tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui."

”Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Sfârșitul lumii, anunțat în 2021. Profeția cumplită ascunsă în Biblie a fost descifrată de specialiști

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a fost mărturia lui Abhigya Anand, într-un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare.

Recomandari