Antena Căutare

Creatura bizară cu aripi care a apărut în grădina unui bărbat. Mulți au zis că e o vietate „magică”

Un bărbat s-a declarat de-a dreptul uluit după ce a zărit în grădina din spatele casei sale o creatură înaripată neobișnuită. Iată ce era, de fapt, vietatea care i-a făcut pe mulți să se declare uimiți atunci când au văzut-o în imagini!

molie de artar Galerie
Creatura bizară cu aripi care a apărut în grădina unui bărbat. Ce este, de fapt, vietatea | Facebook

Bărbatul a scos rapid telefonul și a fotografiat vietatea care părea „de pluș”, iar imaginile au ajuns în scurt timp și pe rețelele de socializare. „Ce naiba este asta?”, și-a întrebat acesta comunitatea din mediul online.

Descoperirea sa i-a impresionat și pe internauți, care au comparat creatura cu o vietate „magică” sau chiar cu un Pokemon din desenele animate cu același nume. Atunci când au aflat ce este, de fapt, urmăritorilor săi nu le-a venit să creadă.

Citește și: Creatura cu față de om, care a fost filmată de un scafandru. Ce e vietatea bizară care a făcut valuri în online

Creatura bizară cu aripi care a apărut în grădina unui bărbat

Bărbatul, pe numele său Lahiru, a observat chiar procesul de transformare al micii creaturi. Acesta este pasionat de animale în general, iar o explozie de culoare roz și galben strălucitor în iarba din curte i-a atras rapid privirea.

Lahiru s-a apropiat de vietate, care s-a dovedit a fi o molie de arțar roz (Rosy Maple), blănoasă, în procesul de a-și desprinde aripile. Moliile Rosy Maple provin, de regulă, din America de Nord și sunt binecunoscute datorită culorii lor unice și a pufului neobișnuit care le acoperă corpul. Bărbatul a povestit că micuța creatură l-a urmat în jurul grădinii pentru o perioadă, înainte de a-și desprinde aripile și a-și lua zborul. Această specie are aripi mari și curbate, cu un colorit pe măsură.

Mii de oameni au numit-o pe mica insectă „cea mai adorabilă creatură pe care au văzut-o vreodată” și au fost uimiți de metamorfoza ei. „Am fost martor la ceva ce mi s-a părut uimitor”, a spus Lahiru într-un grup popular de Facebook.

„L-am văzut pe micuțul ăsta desprinzându-și aripile. S-a transformat într-o creatură frumoasă”, a adăugat el. Bărbatul a împărtășit mai multe fotografii, care au stârnit numeroase reacții.

„Le avem și noi acolo unde locuim”, a scris cineva. „Copiii mei le numeau întotdeauna molii de zahăr”, a adăugat un alt internaut. „N-am văzut niciodată așa ceva”, a scris un al treilea. Un altul a adăugat: „Este atât de drăguț! Fiul meu a întrebat dacă este cumva un Pokémon nou.”

Citește și: „Ce e asta?” Creatura bizară găsită de o femeie în propria grădină. Are coadă lungă și patru picioare VIDEO

Ce este o molie Rosy Maple

Molia de arțar roz este o specie nord-americană întâlnită frecvent în copacii de arțar. Nocturnă și relativ mică, cu o anvergură a aripilor de până la 5,2 cm, culoarea sa variază de la galben strălucitor la crem pal, cu diferite nuanțe de roz pe picioare și aripi.

Moliile arțar sunt acoperite cu un strat de puf dens, care le ajută să polenizeze florile mai eficient. În timp ce adevăratul motiv al colorării sale unice rămâne un mister, s-a sugerat că rozul și galbenul îi dau aspectul unor părți de flori și, prin urmare, acționează ca un tip de camuflaj, informează Australian Geographic.

O femeie și-a dat demisia și s-a angajat la părinți ca „fiică cu normă întreagă”. Cât câștigă din noul job, dar și ce pr... Cât te costa sa închirezi un șezlong în mini vacanța de Rusalii. La malul mării proprietarii se pregătesc să întâmpine t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x