Antena Căutare

Creatura cu față de om, care a fost filmată de un scafandru. Ce e vietatea bizară care a făcut valuri în online

Un animal ciudat a reușit să creeze vâlvă în social media, după ce a fost filmat de un scafandru. Peștele neobișnuit părea foarte curios și, în ciuda faptului că bărbatul încerca să-l facă să se îndepărteze, vietatea insista să vină tot mai aproape de el.

colaj de imagini cu un peste cu fata de om si un scafandru Galerie
Un animal ciudat a reușit să creeze vâlvă în social media, după ce a fost filmat de un scafandru. Peștele neobișnuit părea foarte curios și, în ciuda faptului că bărbatul încerca să-l facă să se îndepărteze, vietatea insista să vină tot mai aproape de el. | Captura TikTok

În mediul online a apărut un clip, postat de un scafandru, care arată un pește bizar. Vietatea are față de om, cu bărbie și frunte foarte pronunțate, precum și ochi mari.

Citește și: „Creatura” marină care i-a dezgustat pe privitori. Ce i-a ieșit pe gură când pescarul a capturat-o: „E o nebunie”

Ce se observă în imaginile ajunse virale

Ba mai mult, dantura sa, foarte bine conturată, arată de parcă chiar aparține unui om. În imaginile ajunse virale pe Tiktok, fiind apreciate de 3,4 milioane de persoane, peștele pare foarte sociabil.

În timp ce scafandrul încearcă să spargă ceva cu un ciocan, vietatea se apropie și insistă să vină tot mai aproape de bărbat. Ba mai mult, deși acesta încearcă să-l facă să se îndepărteze, peștele e insistent.

Citește și: Cum s-a răzbunat o mireasă pe soacra ei chiar în ziua nunții. Mirele și invitații nu au știut ce să mai facă

La un moment dat, scafandrul pune și mâna pe el, iar asta nu-l sperie deloc pe pește. Nici măcar nu devine violent, deși fața sa este una fioroasă. Sociabil, acesta continuă să dea târcoale.

Internauții s-au amuzat pe seama lui și au considerat că atitudinea lui este una simpatică, asemănătoare cu cea a unui câine. Totuși, nimeni nu a reușit să identifice specie căreia aparține.

Citește și: Cum alegi animalul potrivit pentru familie: sfaturi utile de la un medic veterinar

Ce e vietatea bizară cu chip de om și dinți masivi

Sheepshead wrasse se numește specia din care face parte exemplarul din filmuleț. Este cunoscut și sub numele de Pește cu cap de oaie.

Originar din vestul Oceanului Pacific, peștele locuiește în zonele stâncoase de recif din jurul Peninsulei Coreene, China, Japonia și Insulele Ogasawara.

Este vorba despre un pește foarte interesant și inteligent, care reușește să recunoască chipurile umane, spun cercetările.

Citește și: Casa bizară care a creat isterie pe internet. Se vinde cu o sumă imensă, deși pare imposibil să intri în ea

Deși cel din clip, care părea un pui, era foarte sociabil, specialiștii spun că aceste vietăți nu sunt prietenoase cu toată lumea.

Masculii, care pot crește până la 90 centimetri, sunt foarte teritoriali. În perioada de reproducere, ei își schimbă culoarea, precum cameleonii. Nuanțele de roz și alb se intensifică și ajung să arate de parcă se aprind. Aceștia nu ezită să se lupte între ei pentru supremație și pentru a atrage femelele.

Nu e prima dacă când Peștele cu chip de oaie este filmat în preajma oamenilor. În alte imagini video, un alt exemplar se lasă mângâiat și pupat de către un scafandru chinez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-a răzbunat o mireasă pe soacra ei chiar în ziua nunții. Mirele și invitații nu au știut ce să mai facă... Carmen Harra, previziuni despre greva profesorilor. Ce spune clarvăzătoarea că ar putea urma: “Să vă pregătiți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x