Antena Căutare

Creatura bizară, cu fălci intimidante și un bec fosforescent care-i atârnă de lângă gură. Turiștii au chemat speriați autoritățile

Un specimen înfricoșător, descris drept un prădător care are un ”bec fosforescent” ce atrage prada, a fost descoperit în California, pe o plajă.

peste negru cu o membrana cu degete si un bec la capat
Un specimen înfricoșător, descris drept un prădător care are un ”bec fosforescent” ce atrage prada, a fost descoperit în California, pe o plajă | Facebook

Un turist a fost cel care a descoperit vietatea neobișnuită pe Newport Beach, în timp ce se plimba. Ben Estes a fost șocat să dea peste ”descoperirea rară” de la Crystal Cove State Park.

Imediat după ce a văzut peștele uriaș și negru i-a alertat pe cei care se ocupau de parc și pe salvamari.

Ce este creatura gigantă găsită eșuată pe plajă

Evenimentul a ajuns în online, acolo unde specialiștii au specificat că vietatea este un Footballfish, adică un pește minge de fotbal.

Fotografiile ajunse pe Facebook arată un specimen cu aspect ”preistoric” și ”de coșmar”, așa cum l-au descris internauții, care are culoarea negru, corpul rotund și fălci intimidante.

Citește și: Pare o creatură misterioasă, dar după spălare și cosmetizare iese la suprafață adevarata rasă. Ce este acest animal, de fapt

Conform experților, peștele unic face parte dintr-o specie care trăiește, în mod normal, la adâncimi de peste 3.000 de metri. Peștele-minge-de-fotbal are o trăsătură care a atras atenția turistului.

El are atașată o înotătoare dorsală, lungă și cărnoasă, numită illicium. Aceasta atârnă deasupra gurii și are un fel de bec fosforescent, care atrage prada.

Ce au descoperit specialiștii despre creatura de pe plajă

Pacific Football Fish este unul dintre cele 200 de specii de peşte pescar din lume, potrivit California State Park, şi se găseşte în mod normal în apele adânci ale oceanului.

Dinţii creaturii sunt ascuţiţi ca nişte bucăţi de sticlă şi "gura sa largă este capabilă să înghită prăzi de mărimea corpului său".

Citește și: Un șarpe de mare gigant, aproape de a ataca un bărbat. Ce cadre a surprins tânărul speriat

Datorită mărimii creaturii şi tulpinii proeminente din vârful capului, California State Parks a precizat că este o femelă.

"Doar femelele au o tulpină lungă pe cap cu bioluminiscenţă în vârf ca momeală pentru a atrage prada în ape la o adâncime de 900 de metri", potrivit Crystal Cove State Park.

Femelele pot creşte până la 60 de centimetri, în timp ce masculii mult mai puţin. Singurul scop al peştilor masculi este de a o ajuta pe femelă să se reproducă, potrivit specialiştilor.

O femeie a auzit un sunet ciudat în bibliotecă și când s-a apropiat a încremenit de spaimă. Ce se ascundea printre raftu... Jenni Medlam și Richard Medlam sunt cei mai tineri bunici din Marea Britanie. Câți ani au cei doi soți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x