Antena Căutare

Pare o creatură misterioasă, dar după spălare și cosmetizare iese la suprafață adevarata rasă. Ce este acest animal, de fapt

Polițiștii au primit un apel și, când au ajuns la locul indicat, au crezut că au dat cu ochii de o creatură misterioasă. În scurt timp însă, vietatea s-a transformat în cel mai neașteptat mod posibil.

Niște polițiști au descoperit o creatură neobișnuită într-o locuință din Marea Britanie

facebook Hope Rescue

Întâmplarea a avut loc în Pontyclun, South Wales (Marea Britanie). Polițiștii au fost chemați de către o asociație ce se ocupă cu salvarea câinilor. Când au ajuns însă la fața locului, oamenii legii au avut impresia că au dat cu ochii de o creatură stranie, misterioasă, venită parcă din altă lume.

Citește și: Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul

Totuși, în scurt timp, ființa bizară a trecut printr-o transformare de-a dreptul uluitoare.

Polițiștii au crezut că au găsit o creatură misterioasă, dar apoi au aflat ce era, de fapt

Era o zi oarecare atunci când cei de la asociația Hope Rescue din Pontyclun, South Wales (Marea Britanie) au sunat la poliție ca să raporteze un caz deosebit de grav. Salvatorii au solicitat ajutorul unui echipaj, pentru a putea rezolva situația delicată.

Când au ajuns la fața locului oamenii legii au privit curios, fiindcă printre doi câini și o pisică se afla și o ființă neobișnută, ce părea să fie o creatură cu blană. Totuși, ceea ce a urmat i-a uimit pe mulți!

Citește și: Creatura bizară pe care a găsit-o un bărbat în timp ce se plimba. A rămas fără cuvinte când a înțeles peste ce a dat, de fapt

Chiar dacă cei de la asociația Hope Rescue se ocupă strict de salvarea câinilor abandonați, aceștia au preluat și pisica găsită la casa respectivă. Apoi a urmat un chin greu de imaginat, căci marea provocare a fost chiar micuța creatură găsită de polițiști.

După sunetele scoase, cei de la asociație și-au dat seama că au de-a face, cel mai probabil, cu un câine. Cu blana încâlcită până la refuz, plin de purici, cu dinții cariați și cu o greutate extrem de mică, animalul părea mai degrabă o creatură venită dintr-o altă lume.

Timp de două zile, animalul a trecut printr-un proces intens de curățare și cosmetizare și nu mică a fost surpriza tuturor atunci când transformarea a fost gata.

Citește și: Luis Padron, tânărul care se consideră "trans-specie", s-a transformat într-o creatură fantastică. Acesta are înfățișarea unui elf

După ore-n șir de îndurat ședințe de spălat și pieptănat, cei de la asociație au descoperit că misterioasa creatură descoperită în casa din South Wales (Marea Britanie) era, de fapt, un câine din rasa Shih Tzu. Deși avea doar patru ani, animalul arăta deplorabil.

„Ne-a fost destul de greu să ne dăm seama ce e, de fapt. Dar e un câine atât de dulce, a fost atât de cuminte și de răbdător în tot acest timp în care l-am cosmetizat”, a dezvăluit una dintre îngrijitoare, potrivit celor de la walesonline.co.uk.

În prezent, cele trei animale salvate se află în grija asociației și primesc tratamente medicale menite să le redea sănătatea și tonusul de altădată.

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Parteneri
Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta
Catine.ro
Ultimele știri
x