Pare o creatură misterioasă, dar după spălare și cosmetizare iese la suprafață adevarata rasă. Ce este acest animal, de fapt

Polițiștii au primit un apel și, când au ajuns la locul indicat, au crezut că au dat cu ochii de o creatură misterioasă. În scurt timp însă, vietatea s-a transformat în cel mai neașteptat mod posibil.

Niște polițiști au descoperit o creatură neobișnuită într-o locuință din Marea Britanie

facebook Hope Rescue

Întâmplarea a avut loc în Pontyclun, South Wales (Marea Britanie). Polițiștii au fost chemați de către o asociație ce se ocupă cu salvarea câinilor. Când au ajuns însă la fața locului, oamenii legii au avut impresia că au dat cu ochii de o creatură stranie, misterioasă, venită parcă din altă lume.

Citește și: Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul

Totuși, în scurt timp, ființa bizară a trecut printr-o transformare de-a dreptul uluitoare.

Polițiștii au crezut că au găsit o creatură misterioasă, dar apoi au aflat ce era, de fapt

Era o zi oarecare atunci când cei de la asociația Hope Rescue din Pontyclun, South Wales (Marea Britanie) au sunat la poliție ca să raporteze un caz deosebit de grav. Salvatorii au solicitat ajutorul unui echipaj, pentru a putea rezolva situația delicată.

Când au ajuns la fața locului oamenii legii au privit curios, fiindcă printre doi câini și o pisică se afla și o ființă neobișnută, ce părea să fie o creatură cu blană. Totuși, ceea ce a urmat i-a uimit pe mulți!

Citește și: Creatura bizară pe care a găsit-o un bărbat în timp ce se plimba. A rămas fără cuvinte când a înțeles peste ce a dat, de fapt

Chiar dacă cei de la asociația Hope Rescue se ocupă strict de salvarea câinilor abandonați, aceștia au preluat și pisica găsită la casa respectivă. Apoi a urmat un chin greu de imaginat, căci marea provocare a fost chiar micuța creatură găsită de polițiști.

După sunetele scoase, cei de la asociație și-au dat seama că au de-a face, cel mai probabil, cu un câine. Cu blana încâlcită până la refuz, plin de purici, cu dinții cariați și cu o greutate extrem de mică, animalul părea mai degrabă o creatură venită dintr-o altă lume.

Timp de două zile, animalul a trecut printr-un proces intens de curățare și cosmetizare și nu mică a fost surpriza tuturor atunci când transformarea a fost gata.

Citește și: Luis Padron, tânărul care se consideră "trans-specie", s-a transformat într-o creatură fantastică. Acesta are înfățișarea unui elf

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

După ore-n șir de îndurat ședințe de spălat și pieptănat, cei de la asociație au descoperit că misterioasa creatură descoperită în casa din South Wales (Marea Britanie) era, de fapt, un câine din rasa Shih Tzu. Deși avea doar patru ani, animalul arăta deplorabil.

„Ne-a fost destul de greu să ne dăm seama ce e, de fapt. Dar e un câine atât de dulce, a fost atât de cuminte și de răbdător în tot acest timp în care l-am cosmetizat”, a dezvăluit una dintre îngrijitoare, potrivit celor de la walesonline.co.uk.

În prezent, cele trei animale salvate se află în grija asociației și primesc tratamente medicale menite să le redea sănătatea și tonusul de altădată.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri