Antena Căutare

Creatură bizară, surprinsă într-o zonă secetoasă din Portugalia. ''Este un extraterestru''

Un clip a devenit viral, zilele acestea, după ce a apărut pe YouTube. Motivul? Personajul ciudat, care a iscat o serie de controverse. Mai exact, o creatură bizară.

Un clip a devenit viral, zilele acestea, după ce a apărut pe YouTube. Motivul? Personajul ciudat, care a iscat o serie de controverse. Mai exact, o creatură bizară.

Înregistrarea a fost făcută cu o dronă într-o zonă aridă din Portugalia. Mulți dintre cei care au văzut imaginile consideră că seamănă cu Chupacabra, alții cred că ar fi vorba despre un extraterestru sau Big Foot.

Sunt, însă, foarte mulţi cei care susţin că înregistrarea nu este nimic altceva decât o făcătură. „Calitatea filmării este foarte slabă, de aceea nu cred că acest clip este real”, scrie cineva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: descopar.ro

Experiment inedit! Creierul lui Sting a fost scanat pentru a descoperi cum analizează muzica. Ce au descoperit specialiș... HOROSCOPUL ZILEI: Nativii Rac sunt tare îndrăgostiţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x