Antena Căutare

Creatura care seamănă cu un șarpe gras, cu pielea uscată. I-a speriat pe locuitori, care au râs când au aflat ce este

O nouă creatură le-a atras atenția oamenilor din Greater Manchester. Descrisă ca un ”șarpe cu pielea uscată”, presupusa vietate a creat panică printre locuitori.

omida cu pete inchise la culoare ce sta pe o frunza Galerie
O nouă creatură le-a atras atenția oamenilor din Greater Manchester. Descrisă ca un ”șarpe cu pielea uscată”, presupusa vietate a creat panică printre locuitori | Shutterstock.com

Britt Whitmarsh este cel care a postat imaginea ce a dus la lungi discuții pe internet. El a povestit că discuta pe FaceTime cu bunicii ei când i-au arătat creatura cu aspect ciudat.

În captură apare un cap asemănător cu cel al unui șarpe, care are pielea solzoasă și, pe cap, ochi similari cu cei ai unei reptile. Curiozitatea internauților a crescut din cauza aspectului ciudat al pielii și au avut o surpriză când au aflat ce apare în poză.

Citește și: Ce este pasărea marină cu "trei guri", care a speriat un paznic aflat în vacanță cu soția. A scos imediat camera să fotografieze

Nu era vorba de un șarpe, iar suspiciunile au fost înlăturate de experții de la Chester Zoo. Britt a spus pentru CheshireLive:

”Într-adevăr, am crezut că este un șarpe bătrân, cu pielea deshidratată, până când a început să se miște. Bunicii mei l-au văzut în această dimineață. Bunica iese în fiecare dimineață pentru a curăța plantele de frunzele uscate.”

Ce era de fapt ”șarpele cu piele uscată”

Britt a postat poza pe Facebook pentru a vedea dacă poate obține niște răspunsuri. În schimb, a primit câteva răspunsuri hilare. ”E oribil orice ar fi”, a spus un utilizator. Altul a glumit și i-a recomandat lui Britt să cheme un exorcist.

O a treia persoana a adăugat: ”Dar, practic arde grădina până la ultima plantă sau mută-te.”

Tânărul a primit și câteva sugestii de la internauți, care i-au spus că ar putea fi vorba despre un șarpe mongol sau un Pokemon. Cu toate acestea, cei pasionați de animale au susținut că insecta este o omidă, Deilephila elpenor.

Citește și: Creatura bizară pe care a găsit-o un bărbat în timp ce se plimba. A rămas fără cuvinte când a înțeles peste ce a dat, de fapt

Mike Jordan, de la Grădina Zoologică Chester, a confirmat că vietatea este o omidă care, atunci când este deranjată își umflă segmentele din spatele capului pentru a imita un șarpe. Practica sperie de regulă prădătorii, dar pare că și oamenii sunt înspăimântați de aspectul ei.

"Deilephila elpenor se hrănește cu salcie, dar și cu epilobium, așa că se întâlnește destul de des în grădini. Când este deranjată, umflă segmentele din spatele capului pentru a imita un șarpe.", a explicat expertul.

Citește și: Creatura acvatică ce seamănă cu un jeleu. Ce au descoperit cercetătorii și ce particularități are peștele bizar

Care este vârsta ideală pentru căsătorie. Când e bine să faci marele pas, potrivit specialiștilor... Sophie Nugent și-a surprins în mod inedit mama, pe care nu a mai văzut-o mult timp din cauza COVID-19. S-a deghizat în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x