Creatura bizară pe care a găsit-o un bărbat în timp ce se plimba. A rămas fără cuvinte când a înțeles peste ce a dat, de fapt

Un bărbat a decis să meargă la o plimbare prin cartierul său atunci când o creatură neobișnuită i-a atras imediat atenția. Când s-a apropiat ca să vadă mai bine despre ce este vorba, omul a trăit o surpriză de proporții.

Un australian a găsit o creatură bizară în timp ce se plimba prin cartierul său

sursa foto: Shutterstock

Adrian din Melbourne (Australia) a decis să profite de vremea frumoasă de afară și să se bucure de o plimbare prin cartierul său. La un moment dat, omul a observat pe jos o creatură neobișnuită, ce semănă mai degrabă cu o ființă extraterestră.

Când s-a apropiat ca să vadă mai bine ce este viețuitoarea cu pricina, australianul a avut parte de o surpriză uriașă.

Un bărbat a găsit o creatură bizară pe stradă și a fost uimit când și-a dat seama ce e

Omul a fost atât de surprins de strania vietate pe care a găsit-o pe stradă în timp ce se plimba încât a scos rapid telefonul mobil și a făcut câteva fotografii.

Apoi, acesta s-a dus grăbit acasă și a publicat imaginile pe celebra platformă Reddit, în dorința sa de-a descoperi și de-a înțelege mai bine cu ce avea de-a face. A sperat că printre internauți o să fie cineva capabil să îi deslușească misterul.

Citește și: Creatură uriașă, care se târăște ca un păianjen, filmată de camere. Câinii au început să latre frenetic: ”E un ghoul”

Inițial, omul din Melbourne a crezut că respective creadură este un păianjen imens, doar că răspunsurile internauților l-au surprins din plin. Diferiți utilizatori de pe site-ul Reddit i-au dezvăluit acestuia faptul că strania creatură este, de fapt, un cuib de larve (omizi) ale unei insecte din Australia, cunoscută ca „spitfire sawfly” (perga affinis). Când larvele cresc, acestea se transformă în omizi păroase și apoi în vietăți asemănătoare viespilor.

Omul a crezut că a dat peste un fel de păianjen cu mai multe picioare, iaar ceea ce l-a indus în eroare au fost omizele negre cu păr pe ele, ce puteau fi confundate cu picioarele unei arahnoide.

Totuși, internauții de pe Reddit l-au liniștit pe om și i-au explicat ce este de fapt strania creatură peste care a dat.

Citește și: Creatura găsită în Florida, asemănătoare cu un șarpe, care măsura aproape 1 metru. Și cercetătorii au fost uimiți să o descopere

„Aceste vietăți îmi dădeau fiori când eram mic, „Îmi e dor de ele! Mereu dădeam peste ele când eram mic și mă întorceam de la școală. Sunt perioade în care efectiv dispar și nu le mai poți vedea. Mă bucur să aflu că nu au dispărut ca specie”, au fost câteva dintre reacțiile celor care au văzut fotografiile publicate de bărbatul care a crezut că a dat peste o creatură bizară, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

Totuși, imaginile postate de acesta pe internet au devenit virale în toată lumea și oameni de pretutindeni s-au întrecut în tot felul de reacții și glume pe seama micilor vietăți din Australia.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri