Antena Căutare

Creatura gelatinoasă, cu aspect extraterestru, care a creat panică printre localnici. Ce este și de ce arată ca o pungă

O creatură roz, cu părți translucide, a fost găsită pe o plajă din Australia. Vietatea bizară i-a făcut pe utilizatorii de pe Facebook să se întrebe dacă este o meduză sau un melc marin.

o creatura roz cu tentacule Galerie
O creatură roz, cu părți translucide, a fost găsită pe o plajă din Australia. Vietatea bizară i-a făcut pe utilizatorii de pe Facebook să se întrebe dacă este o meduză sau un melc marin | Shutterstock.com

Fotografiile cu ea au circulat pe Facebook după ce misteriosa vietate, „asemănătoare extratereștrilor”, a fost adusă de valuri pe o plajă din Australia.

La descoperirea ei, turiștii au făcut fotografii și au întrebat internauții dacă făptura era un ”pește piatră amenințător”. Peștele piatră este cel mai veninos pește din lume și este capabil să omoare un adult în mai puțin de o oră.

Din fericire pentru cei din jur, teoria a fost dezmințită, dar utilizatorii Facebook încă încercau să descopere specia și dacă era de fapt de pe această planetă.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila nu este deloc ascunsă

Ce este creatura găsită pe plajă

Unii au susținut că ar putea fi o ambră. Un utilizator a spus: „Dacă este ambră, merită mulți bani, dar cred că este mai greu decât pare, dar cu siguranță merită explorat”.

Alții au sugerat că ar putea fi un tip de meduză, unii chiar cred că ar putea să nu fie deloc o creatură marină.

Unii au speculat că ar putea fi de fapt o parte a corpului unei balene sau a unui rechin, răniți sau decedați.

Citește și: Și-a întins hainele la uscat și la scurt timp a găsit un mesaj printre ele. Ce scria pe biletul lăsat de un vecin nervos

National Geography susține că această creatură face parte dintr-un grup de moluște gastropode marine, cu corp moale, numite nudibranhii, care se găsește de obicei pe fundul oceanului.

Deși au fost identificate peste 2.000 de specii, noi specii de nudibranchi sunt descoperite în mod constant. Descoperirea din Queensland i-a entuziasmat pe experții de la Muzeul Australian.

Citește și: Gertrude Ngoma l-a dat în judecată fostul iubit pentru că nu a cerut-o în căsătorie. Cum s-a apărat bărbatul

Și-a întins hainele la uscat și la scurt timp a găsit un mesaj printre ele. Ce scria pe biletul lăsat de un vecin nervos... Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila nu este deloc ascunsă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x