Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila nu este deloc ascunsă

Mii de oameni din întreaga lume au încercat să găsească șarpele ascuns în fotografia de mai sus. Puțini sunt însă cei care au reușit să descopere reptila într-un timp scurt.

plante in preajma unei piscine langa care se afla un sarpe Galerie
Bryce Lockett a pozat un șarpe lângă o piscină și imaginea s-a transformat într-o adevărată iluzie optică | sursa foto: Profimedia

Un bărbat a fotografiat plantele de pe marginea unei piscine și a publicat imaginea pe internet, provocându-i pe internauți să găsească șarpele din imagine.

Reacțiile nu au întârziat să apară și mulți au fost cei care au încercat să vadă reptila, care nu este ascunsă sub numeroasele plante, ci se află chiar la vedere.

O iluzie optică îi face pe mulți să încerce să găseaască șarpele din imagine, dar puțini reușesc

Cel care a realizat fotografia se numește Bryce Lockett, are 26 de ani și este specialist în prinderea șerpilor. Bărbatul se afla la o intervenție în Robertson, Queensland (Australia) atunci când a văzut reptila. A pus imediat mâna pe telefon și a realizat fotografia cu pricina, care s-a transformat într-un timp extrem de scurt într-o adevărată iluzie optică virală.

Citește și: Tu vezi un câine sau un bărbat? Iluzia optică a devenit virală pe internet. Ce este cu adevărat în imagine

Oameni din întreaga lume au încercat să găseaască șarpele din imagine, dar puțini au reușit să facă acest lucru într-un timp scurt și fără vreun indiciu.

Bryce Lockett a dezvăluit faptul că, oricât de greu ar părea de crezut, primește în fiecare lună numeroase apeluri prin care este solicitat la diferite adrese, ca să înlăture șerpii care reușesc să se strecoare în locuințele australienilor. Una dintre cazurile rezolvate de el este cel al unei bătrâne, care a decis să meargă la baie în timpul nopții. Pensionara de 80 de ani s-a îndreptat către toaletă și, când a ridicat capacul, aceasta a avut parte de o sperietură de proporții: înăuntrul vasului de toaletă se afla un șarpe lung de un metro și jumătate. Bryce Lockett a intervenit imediat și a luat reptila, eliberând-o în tufișurile din apropierea casei. Tot el a fost cel care a fost chemat la casa unui bărbat care a dormit toată noaptea în pat cu un piton, fără să știe acest lucru.

Citește și: Provocarea care face furori pe internet! Tu poți să găsești regina-albină printre celelalte albine? Jocul este pierdut în proporție de 99%

Aflat tot la o intervenție, australianul cu privire ageră a putut vedea imediat șarpele camuflat perfect în preajma unei piscine, dar a vrut să lanseze o provocare și pentru internauți. A pozat reptila și imaginea publicată pe internet a făcut senzație. Fiindcă este ușor de confundat cu un băț sau cu tulpina unei plante, șarpele i-a „păcălit” pe mulți, într-o iluzie optică inedită.

Descoperă urmărind pozele din galeria foto de mai sus unde se ascunde șarpele din imagine.

Creatura gelatinoasă, cu aspect extraterestru, care a creat panică printre localnici. Ce este și de ce arată ca o pungă... O femeie a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit. Peste ce a dat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x