Antena Căutare

„Creatura” marină care i-a dezgustat pe privitori. Ce i-a ieșit pe gură când pescarul a capturat-o: „E o nebunie”

Un pescar a împărtășit cu cei care îl urmăresc pe Instagram imagini cu una dintre cele mai recente „creaturi” pescuite.

Colaj cu peștele Galerie
Un pescar a avut o surpriză când a văzut ce „creatură” a prins | Profimedia

Un pescar rus a distribuit imagini cu un pește care pare să aibă organele ieșite prin cavitatea bucală. Bărbatul a precizat că are și o explicație referitoare la aspectul acelui pește, potrivit Daily Mail.

Pescarul a împărtășit imagini care i-au întors stomacul pe dos cu cea mai recentă captură a sa, prezentând o „creatură” cu ochi mari și cu organele atârnându-i din gură.

Roman Fedortsov, care lucrează pe un vas de pescuit în partea de nord-vest a Rusiei, împărtășește online fotografii ale descoperirilor sale unele grotești, altele fascinante. Capturile sale îi uimesc de fiecare dată pe privitori.

Citește și: O femeie se plimba pe plajă, când a dat peste o creatură hidoasă, plină de tentacule. Cineva i-a spus că se mănâncă: „E viu”

Un pescar a avut o surpriză când a descoperit un pește cu un aspect bizar

Deși nu se cunoaște tipul de pește prins de bărbatul rus, vietatea prezintă un corp lung cu înotătoare frontale scurte, asemănătoare cu cele ale peștilor de adâncime.

Fedortsov crede că schimbarea de presiune după ce a fost scos din apele adânci i-au dat peste cap organele peștelui.

Fedortsov a distribuit un videoclip cu „creatura” pe contul său de Instagram.

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Creatură misterioasă, surprinsă pe camerele de supraveghere. Silueta dubioasă încearcă să se apropie de mașina unui proprietar

Cei care au privit imaginile au întrebat ce îi iese din gură peștelui. Alții au precizat că, deși consideră dezvustătoare imaginea, nu se pot opri din a se uita.

„Dar ce-i iese pe gură? Limba sau o altă specie?”, a întrebat cineva. „Wow, asta e o nebunie. Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știm”, a comentat o altă persoană.

O altă persoană a glumit: „Mi-a dispărut pofta de mâncare și nu mai e nevoie de dietă!”.

„Acest cont este atât de scârbos. Dar nu pot să mă uit în altă parte”, a spus un fan.

O altă persoană a comentat: „Ce interesant! Astea sunt organele sale care i-au ieșit din gură”.

Contul de Instagram al lui Fedortsov este plin de descoperiri din adâncuri care arată mai degrabă ca niște creaturi bizare decât ca niște pești.

Aceste curiozități acvatice au fost găsite în principal în mările Norvegiei și Barents, în timp ce unele au ajuns la țărm din Oceanul Atlantic.

Citește și: Creatura bizară surprinsă pe camerele de filmat din vecinătatea unui parc. Cum arată „bestia” care a băgat localnicii în sperieți

O pisică bătrână a dispărut acum doi ani, dar „a plâns de bucurie” când s-a reunit cu stăpânii ei... Casa bizară care a creat isterie pe internet. Se vinde cu o sumă imensă, deși pare imposibil să intri în ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x