Antena Căutare

Crezi în reîncarnare? Iată indiciile clare care demonstrează că ai avut o viață anterioară. Explicaţiile cutremurătoare oferite de specialiști

Cei care cred în reîncarnare susţin că există câteva indicii care-ţi pot sugera că ai avut vieţi anterioare.

Cei care cred în reîncarnare susţin că există câteva indicii care-ţi pot sugera că ai avut vieţi anterioare.

Poate unele din cele mai dese trăiri cu nuanţe paranormale care ne indică existenţa unei vieţi anterioare sunt déjà-vu-urile. Poate fi vorba fie de o experienţă pe care am trăit-o cândva într-o viaţă anterioară, fie un sentiment pe care l-am simţit într-o viaţă anterioară sau un loc pe care care simţim că-l cunoaştem bine, care ne este familiar.

Unele persoane suferă de fobii foarte greu explicabile: cum ar fi teama de apă, de cifre, de oglinzi, de anumite culori sau de fluturi. Cele mai bizare fobii sunt, deseori, atribuite unor experienţe traumatizante din vieţile noastre trecute, scrie girly.ro.

De asemenea, unele persoane au o senzaţie bizară de familiaritate atunci când intră în contact cu orice element al acelei culturi străine de care se simt puternic atraşi. Iată un alt semn că acestea au avut o viaţă anterioară şi au făcut parte chiar din cultură respectivă.

Noapte de coșmar! Dormea liniștită, când ușa dormitorului s-a deschis. A doua zi s-a uitat pe camere și a înlemnit... ATENŢIE! Urmează o săptămână de foc! ELE sunt cele 4 ZODII urmărite de GHINION...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x