Antena Căutare

Noapte de coșmar! Dormea liniștită, când ușa dormitorului s-a deschis. A doua zi s-a uitat pe camere și a înlemnit

O tânără a trecut prin momente de groază, într-o noapte. Femeia este trezită brusc, după ce ușa se deschide, dar nimeni nu apare în cadru.

O tânără a trecut prin momente de groază, într-o noapte. Femeia este trezită brusc, după ce ușa se deschide, dar nimeni nu apare în cadru.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere și încărcat pe Youtube. Tânăra a fugit în cealaltă cameră, încercând să aprindă luminile care se tot stingeau.

Clipul se încheie cu tânăra butonând la telefon. Este neclar unde anume a fost filmat și dacă surprinde o situație reală sau un film jucat foarte bine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 8 octombrie se va termina totul! Ești în zodia Berbec? Te așteaptă situații tensionate, dar nu e cazul să disperi... Crezi în reîncarnare? Iată indiciile clare care demonstrează că ai avut o viață anterioară. Explicaţiile cutremurătoare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x