Căutare Live

Cu o lună înainte de nunta cu prinţul Harry, Meghan Markle a îmbrăcat rochia de mireasă. Modelul este superb! Internauții: „E mai frumoasă decât Kate!”

Actriţa s-a căsătorit cu alesul ei, însă doar pe micul ecran. E vorba de avocatul Mike Ross, din serialul Suits. Pe platoul de filmare, Meghan a îmbrăcat o rochie spectaculoasă din dantelă, care i-a venit ca turnată. În viaţa reală, însă, nici Prinţul Harry nu ştie ce designer a ales viitoarea lui soţie. Din motive de sig

Actriţa s-a căsătorit cu alesul ei, însă doar pe micul ecran. E vorba de avocatul Mike Ross, din serialul Suits. Pe platoul de filmare, Meghan a îmbrăcat o rochie spectaculoasă din dantelă, care i-a venit ca turnată.

În viaţa reală, însă, nici Prinţul Harry nu ştie ce designer a ales viitoarea lui soţie. Din motive de siguranţă, titrează presa străină. Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai la Palatul Windsor.

Actrița Meghan Markle se va căsători cu Prințul Harry pe 19 mai, iar 1.200 de oameni au fost invitaţi pe domeniul Windsor să asiste la ea. La recepţie vor participa peste 600 de oaspeţi.

Țeapa prin care românii sunt furați! Specialiștii lansează un avertisment fără precedent să fii atent la telefon!... Spui că-i un peşte într-un acvariu, dar adevărul este cu totul altul! Ce vezi, de fapt, în această imagine...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x