Antena Căutare

Culmea ghinionului: cinci uragane diferite i-au distrus cinci case!!!

A primit titlul de "Cel mai ghinionist om de pe pamant", dupa ce si-a vazut daramate cinci case, incepand din 1965. Toate din cauza uraganelor!!!

Nu-i buna nici macar de gluma, pentru ca e trist. Extrem de trist. Se numeste Melanie Martinez si e cunoscuta drept "Cea mai ghinionista femeie din America", desi, fara probleme, s-ar putea face extindere la toata planeta. A ramas de cinci ori fara casa, din cauza a cinci uragane diferite: "Betsy", in 1965, "Juan", in 1985, "George", in 1998, 'Katrina", in 2005, si, recent, "Isaac".

Povestea e si mai interesanta cu cat ultima sa locuinta fusese modernizata, cap-coada, acum cateva luni. Femeia castigase un concurs iar o televiziune daduse cu bidineaua si vermorelul pe cheltuiala ei, realizand una dintre cele mai frumoase "opere" din oras: bucatarie de ultima generatie, piscina, un spatiu verde urias.

Din pacate, visul nu a durat mult, pentru ca pe 29 august, uraganul "Isaac" a lovit Louisiana si i-a doborat casa. "Sunt bucuroasa ca am scapat cu viata!", a spus ea, urmand a se apuca, din nou, de treaba. Intrebata de catre cei de la "The Guardian" daca n-ar fi mai bine sa se mute, Melanie a fost categorica: "Aici m-am nascut, acesta e caminul meu. Singura dorinta este sa-mi construiesc casa pe o colina! Atat!".

Pericolul din uter: O femeie din Iasi a nascut un bebelus cu o tumoare in forma de “coada”... Cel mai original fruct: un fermier chinez a creat pere in forma de Buddha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x