Antena Căutare

Pericolul din uter: O femeie din Iasi a nascut un bebelus cu o tumoare in forma de “coada”

Medicii din Iasi se confrunta cu un caz cum au mai intalnit doar in manualele din timpul facultatii. O femeie a adus pe lume un bebelus cu o tumora de 14 centimetri. Aceasta s-a dezvoltat in prelungirea sirei spinarii si ii acopera tot spatele micutului.

Mama copilului a facut o singura ecografie in cele 41 de saptamani de sarcina. Mai exact, la o luna jumatate, cand medicii nu au vazut nimic in neregula.

Femeia a nascut miercuri noapte prin cezariana un baiat de 4.350 de grame la Maternitatea din Iasi. Medicii si-au dat repede seama ca au de-a face cu o tumoare si au trimis bebelusul la Spitalul de Pediatrie „Sfanta Maria" pentru a fi operat.

Specialistii in pediatrie spun ca tumoarea are 14 centimetri, este foarte putin vascularizata si spera ca aceasta sa nu fie de natura maligna. Interventia chirurgicala ar trebui sa aiba loc saptamana viitoare. Pana atunci bebelusul va fi supus mai multor investigatii medicale.

Un roman a devenit om de baza la NASA. El directioneaza operatiunile robotilor pe Marte... Culmea ghinionului: cinci uragane diferite i-au distrus cinci case!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x