Antena Căutare

O banană cumpărată de la alimentară a ajuns să coste 120.000 de dolari! Cum a fost posibil. „Banana reprezintă fix asta: o banană”

O banană cumpărată de la o alimentară din Miami, lipită cu o simplă bandă de adeziv pe un perete a ajuns să valoreze 120.000 de dolari după ce a fost scoasă la vânzare de galeria Art Basel Miami.

O banană cumpărată de la alimentară a ajuns să coste 120.000 de dolari! Cum a fost posibil. „Banana reprezintă fix asta: o banană”
Cum a ajuns o banană să coste 120.000 de dolari

„Opera de artă sculpturală” e semnată de artistul Maurizio Cattelan și este intitulată „Comedian”.Artistul a vândut deja două banane lipite cu adeziv pe perete au fost vândute, iar ultima banana rămasă este estimată la suma de 150.000 de dolari.

„Banana reprezintă fix asta: o banană”, declară artistul.

Fondatorul galeriei a declarat faptul că bananele sunt „simbolul comerțului global și un mijloc umoristic răspândit”

Atât cumpărătorii, cât și potențiali cumpărători trebuie să fie constienți de faptul că nu există instrucțiuni clare despre ce este de făcut în momentul în care banana începe să se descompună.

Maurizio Cattelan este cunoscut pentru operele de artă controversate și neobișnuite. Una dintre cele mai cunoscute lucrări ale sale este un vas de toaletă din aur de 18 carate, evaluat la șase milioane de dolari, care a fost furat din Palatul Bleinheim din Londra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mami, ajută-mă, aud voci!” - A vrut să se sinucidă, dar a fost salvată chiar de cei care o chinuie. Medicii nu știu cum... Țiparul Miguel Wattson, generator electric pentru decorațiile de Crăciun. Peștele este vedetă pe Twitter - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x