Antena Căutare

Imagini uimitoare! Cum a reușit un copil să scape de un urs imens! VIDEO

Un copil a reușit să scape de un urs, păstrându-și calmul și ascultând ceea ce i-a spus familia lui. Momentul a fost filmat, în Italia.

Imagini uimitoare! Cum a reușit un copil să scape de un urs imens! VIDEO
Imagini uimitoare! Cum a reușit un copil să scape de un urs imens! VIDEO

Băiatul, în vârstă de 12 ani, Alessandro, se afla într-o drumeție alături de câțiva adulți, în Dolomiții Brenta, din nordul Italiei, când un urs s-a apropiat de el.

Copilul nu a intrat în panică, deși a realizat pericolul în care se afla. A început să se îndepărteze încet, în liniște, de animalul sălbatic, care l-a urmat puțin, la doi metri distanță de el.

La un moment dat, ursul s-a ridicat în două labe, iar băiatul a strigat la mama lui, care l-a îndemnat să își păstreze calmul și să meargă în continuare.

Ursul s-a oprit din a urmări copilul, care i-ar fi cerut familiei lui să filmeze întregul moment.

Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”

„Acest urs s-a apropiat de noi, dar a părut că nu era interesat de prezența noastră”, a spus mama băiatului din imaginile video, pentru ziarul local L'Adige.

Deși atacurile urșilor sunt rare în Trentino Alto Adige – zona în care a fost filmat copilul, îndepărtându-se de urs, au existat incidente. În vara anului 2014, un culegător de ciuperci a intrat în contact cu o ursoaică și doi pui. A fost rănit, dar nu grav.

"Mami, asta e o... tabletă?" Un băiețel a descoperit "o tabliță de lut veche de 3.500 de ani". A găs... Calendar ortodox, 26 mai 2020 și rugăciunea zilei de marți. Ce sfânt este sărbătorit în această zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x