Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imagini uimitoare! Cum a reușit un copil să scape de un urs imens! VIDEO

Un copil a reușit să scape de un urs, păstrându-și calmul și ascultând ceea ce i-a spus familia lui. Momentul a fost filmat, în Italia.

Imagini uimitoare! Cum a reușit un copil să scape de un urs imens! VIDEO

Băiatul, în vârstă de 12 ani, Alessandro, se afla într-o drumeție alături de câțiva adulți, în Dolomiții Brenta, din nordul Italiei, când un urs s-a apropiat de el.

Copilul nu a intrat în panică, deși a realizat pericolul în care se afla. A început să se îndepărteze încet, în liniște, de animalul sălbatic, care l-a urmat puțin, la doi metri distanță de el.

La un moment dat, ursul s-a ridicat în două labe, iar băiatul a strigat la mama lui, care l-a îndemnat să își păstreze calmul și să meargă în continuare.

Ursul s-a oprit din a urmări copilul, care i-ar fi cerut familiei lui să filmeze întregul moment.

Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”

„Acest urs s-a apropiat de noi, dar a părut că nu era interesat de prezența noastră”, a spus mama băiatului din imaginile video, pentru ziarul local L'Adige.

Deși atacurile urșilor sunt rare în Trentino Alto Adige – zona în care a fost filmat copilul, îndepărtându-se de urs, au existat incidente. În vara anului 2014, un culegător de ciuperci a intrat în contact cu o ursoaică și doi pui. A fost rănit, dar nu grav.

Recomandari