Căutare Live

Cum a devenit PEPSI a saptea putere maritima mondiala: 17 submarine, un crucisator, o fregata, un distrugator!

Ca sa poata detine exclusivitatea vanzarilor in fosta URSS, unde intrase inca din 1972, celebra companie americana a trebuit sa cumpere o parte importanta a flotei rusesti. Dupa achizitionare, neavand ce face cu ea, a casat-o!

E 24 iulie 1959. Afara-i cald, desi suntem in plin Razboi Rece. Nikita Hrusciov, liderul sovietic, taie panglica si inaugureaza Expozitia Americana de la Moscova. Da, pare greu de crezut, dar SUA au ajuns in inima URSS, in Parcul "Sokolniki", cum si sovieticii, cu un an inainte, o facusera la Statuia Libertatii acasa. Richard Nixon, viitorul presedinte, actualmente "vice", e si el prezent. Se pun pe vorbit in celebra "Dezbatere din bucatarie", denumita astfel pentru faptul ca s-a desfasurat intr-o incapere de gatit specific americana. Ajung, la un moment dat, la dilema care-i mai "tare", capitalismul sau comunismul? Spiritele se incing, totul e filmat, color, ultima gaselnita a "imperialistilor". E zapuseala. Nikita asuda. Scoate batista alba, alunga broboanele. Doar pentru cateva clipe. Ele reapar. Se leapada de a sa palarie.

Celebrele replici din opera "Domnul Goe", rostite de straini!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 27 mai!...

Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri