Antena Căutare

Cum afli dacă cineva ți-a făcut vrăji, farmece sau blesteme! Ce trebuie să faci ca să scapi de ele

Dacă ai obsevat că în ultima vreme te urmărește ghinionul la orice pas și simți că în casa ta lucrurile se strică mereu sau că există energii negative, atunci este posibil ca cineva să îți fi făcut vrăji! Cum poți să scapi de efectul acestora și să îndepărtezi magia neagră?

Se spune că sunt persoane care apelează la vrăji, farmece, blesteme și magie neagră pentru a face rău altora. Totuși, dacă simți că ești înconjurat de energii negative, atunci poate că ar trebui să iei măsuri în acest sens.

Cum te protejezi de farmece, blesteme, vrăji sau magie neagră

Părintele Cleopa susține că singurele lucruri care țin vrăjile la distanță de noi sunt credința, rugăciunea și participarea la Sfânta Liturghie.

Cum afli dacă cineva ți-a făcut vrăji, farmece sau blesteme! Ce trebuie să faci ca să scapi de ele

Cum să te protejezi de magie neagră

Sare – pe lângă faptul că țara noastră posedă această comoară, sarea are proprietăți de curățare și purificare, nu numai ca mineral adăugat în mâncare. La fel cum protejează murăturile la fel te poate proteja și pe tine de magie neagră. În filme, oamenii se înconjoară de un cerc de sare pentru a se proteja. Deși, poate fi foarte bună această metodă, nu este și practică decât dacă plănuiești să îți petreci restul zilelor în interiorul cercului. Veste bună este că, sarea poate fi împrăștiată în tot perimetrul casei tale pentru a te proteja, și va avea același efect cu cercul de sare.

Amuletă – amuletele sunt obiecte de protecție pe care le poți purta cu tine. Atâta timp cât sunt cu tine vor contracara efectele magiei negre. Anumite amulete pe care le poți lua în considerare sunt: medalii religioase, simboluri religioase, cristale sau săculeți cu ierburi.

Poți să râzi – cu magia neagră nu e de jucat, dar câteodată trebuie să o iei și în râs. Magia este de fapt energie, la fel este și râsul sau bucuria. Important este faptul că fiecare se găsește la extreme, de aceea se neutralizează reciproc. Evident acest lucru nu funcționează pentru orice tip de magie neagră, dar merită să încerci și acest lucru. Poți râde de vrajă sau de cel ce a făcut vrăjile, și atunci există posibilitatea să scapi de probleme, potrivit celor de la zenivers.ro.

Vrăjile în oglindă – când orice altceva a eșuat, poți încerca să întorci magia neagră către cel care ți-a făcut farmece. Vrăjile în oglindă presupun aprinderea unei lumânări negre în fața unei oglinzi, lumânare pe care o lași aprinsă toată noaptea în camera ta. Negrul absoarbe energia, mai ales energia negativă. Oglinda va redirecționa energia rămasă spre cel care a înfăptuit farmecele.

Alertă printre părinți! A apărut noua variantă a „Balenei Albastre”. Acesta e jocul care „omoară” oameni pe internet!... Un mentalist a vorbit cu spiritul prințesei Diana și au ieșit la iveală detalii CUMPLITE! „Mă tem că Anglia...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x