Antena Căutare

Un mentalist a vorbit cu spiritul prințesei Diana și au ieșit la iveală detalii CUMPLITE! „Mă tem că Anglia...”

Un bărbat despre care se crede că ar avea puteri ieșite din comun susține că a stat de vorbă cu spiritul prințesei Diana și a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare.

Este vorba despre Ryuho Okawa, un japonez despre care se crede că este un fel de lider spiritual cu puteri de mentalist. Bărbatul a povestit că a reușit să intre în legătură cu spiritul prințesei Diana și că aceasta i-a răspuns la cele mai controversate întrebări.

Potrivit acestuia, prințesa Diana susține că nu își va putea niciodată soțul (pe prințul Charles) pentru răul pe care i l-a făcut. Iată mai jos presupusul dialog dintre japonezul consderat lider spiritual și mentalist și spiritul prințesei Diana:

„-Ai murit într-un accident de mașină la Paris, în urmă cu 20 de ani.

-Accident de mașină? Nu îmi amintesc.

Un mentalist a vorbit cu spiritul prințesei Diana și au ieșit la iveală detalii CUMPLITE! „Mă tem că Anglia...”

-Îți amintești totuși vreun detaliu?

-A fost un accident de mașină, dar îmi amintesc doar când am fost dusă la spital. După aceea am început să dorm, să dorm, să dorm.

-Ce părere ai despre regina Elisabeta?

-Este o mamă bună. Dar este ultima regină a Angliei.

-Nu speri ca fiul tău, prințul William, să devină rege?

-Mă tem că Anglia va trece printr-o schimbare majoră și nu îmi imaginez că familia regală va continua la nesfârșit”

Presupusul dialog dintre cei doi este reprezentat integral în cartea lansată de japonez („Spiritual Interview with Princess Diana”).

Așa cum era de așteptat, opera a stârnit numeroase controvere în rândul admiratorilor prințesei Diana.

Cum afli dacă cineva ți-a făcut vrăji, farmece sau blesteme! Ce trebuie să faci ca să scapi de ele... Liftul care pleacă de pe Pământ și ajunge în spațiu! La ce va folosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x