Antena Căutare

Cum alungăm GHINIONUL? Iată ce obiecte trebuie să aruncăm din casă!

Așa cum există obiecte care armonizează și aduc energie pozitivă acasă, există și unele obiecte care aduc ghinion unei case.

Așa cum există obiecte care armonizează și aduc energie pozitivă acasă, există și unele obiecte care aduc ghinion unei case.

În ziua de astăzi tot mai mulți oameni au, că parte din decorul casei, o serie de animale împăiate, care sunt considerate fascinante, cu toate acestea, ele transporta o sarcină negativă puternică, care poate fi transmisă tuturor celor ce locuiesc în casă.

Este posibil că la un moment dat în viață, un membru al familiei sau un prieten să va fi oferit un cadou care nu v-a plăcut, dar a trebuit să-l acceptați. Când aveți acest tip de cadouri, tot ce puteți face este să le dați departe de casă, pentru că energiile negative să fie complet eliminate.

Dacă diverse obiecte decorative s-au rupt sau sunt fisurate, și încă le mai păstrați, deoarece v-ați atașat de ele, este mai bine să renunțați la ele. Mulți nu știu că acest tip de obiecte și-au pierdut puterea lor, de aceea este recomandat să nu le păstrați în casă, și mai ales să nu le utilizați.

Citește mai departe!

Curcubeu pe cerul gurii! TREBUIE să guști ÎNGHEȚATA care luminează noaptea... FOTO! Așa arată cel mai vechi PREZERVATIV din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x