Antena Căutare

Cum arată 530 de milioane de euro, adunate toate într-un singur loc! Privești și te minunezi!

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată, să zicem...530 de milioane de euro, așezate toate într-un singur loc, atunci ai găsit acum răspunsul!  Peste 530 milioane de euro au fost investite în jad și pietre prețioase în timpul târgului anual de vânzări din Myanmar, care a atras în principal cumpăratori chinezi, foarte prezenți în această industrie cunoscută pentru condițiile deplorabile de lucru.

Cum arată 530 de milioane de euro, adunate toate într-un singur loc! Privești și te minunezi! Galerie
Imaginile au devenit virale pe internet

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată, să zicem...530 de milioane de euro, așezate toate într-un singur loc, atunci ai găsit acum răspunsul! Peste 530 milioane de euro au fost investite în jad și pietre prețioase în timpul târgului anual de vânzări din Myanmar, care a atras în principal cumpăratori chinezi, foarte prezenți în această industrie cunoscută pentru condițiile deplorabile de lucru.

Evenimentul, singura perioadă de vânzări oficiale din această țară, a atras în capitala birmaneză aproape 900 de companii chineze timp de 12 zile, potrivit guvernului.

Au fost achiziționate sute de plăci de jad pentru un total de 527 milioane de euro și au fost cheltuite încă circa șase milioane de euro pentru pietre prețioase și perle.

Myanmar atrage profituri mari din prezența masivă a pietrelor prețioase în subsolul regiunilor miniere, arată Agerpres.

În 2014, țara a vândut jad pe piața mondială de aproape 27,5 miliarde de euro, de zece ori mai mult decât cifrele oficiale, potrivit unui raport publicat în octombrie 2015 de organizația neguvernamentală Global Witness.

Această sumă reprezintă aproape jumătate din produsul intern brut al țării, care rămâne una dintre cele mai sărace din Asia de Sud-Est.

Numai în China, potrivit cifrelor oficiale de la Beijing, Myanmar a exportat jad în valoare de peste 12 miliarde de dolari (10,6 miliarde euro) în 2014.

Obama, legături puternice cu islamul?! Imaginile care îl incriminează pe cel mai puternic om din lume... Te uiţi pe telefonul mobil pe stradă? Pregăteşte-te de amendă! Dai bani, dar îţi salvează viaţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x