Antena Căutare

Obama, legături puternice cu islamul?! Imaginile care îl incriminează pe cel mai puternic om din lume

Bill O'Reilly, analist politic la postul de televiziune Fox News, a dat publicităţii mai multe fotografii în care preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, apare îmbrăcat în haine tradiţional musulmane.

Bill O'Reilly, analist politic la postul de televiziune Fox News, a dat publicităţii mai multe fotografii în care preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, apare îmbrăcat în haine tradiţional musulmane.

Imaginile au fost surprinse la nunta fratelui acestuia, Malik, la începutul anilor '90, scrie hotnews.ro. Obama a fost acuzat de postul de televiziune apropiat de Partidul Republican că "nu este un creştin devotat" şi că "are legături emoţionale profunde cu islamul".

De asemenea, considera că Obama "a rănit Statele Unite", subliniind că preşedintele SUA nu a reuşit să combată Statul Islamic, ceea ce reprezintă "cel mai mare eşec al administraţiei Obama".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Era o femeie superbă! Apoi, timp de 20 de ani, şi-a injectat ulei pentru gătit în faţă. Astăzi, a ajuns ”UN MONSTRU”... Cum arată 530 de milioane de euro, adunate toate într-un singur loc! Privești și te minunezi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x