Antena Căutare

Cum arată acum femeia cu "cei mai mari pomeți din lume". Așa arăta înainte de intervenții, dar acum e de nerecunoscut

Anastasiia Pokreshchuk, o ucraineancă în vârstă de 33 ani, și-a dorit să își transforme complet înfățișarea, transformându-se în femeia cu cei mai mari pomeți.

colaj anastasiia
Anastasiia Pokreshchuk, o ucraineancă în vârstă de 33 ani, și-a dorit să își transforme complet înfățișarea, transformându-se în femeia cu cei mai mari pomeți. | Instagram

Anastasiia a vorbit deschis despre operații estetice și a povestit pentru Daily Mail că și-a dorit să devină model pe Instagram și influencer, militând pentru beneficiile operațiilor estetice. Tânăra ucraineancă în vârstă de 33 ani a cheltuit peste 1.600 lire pentru filere care i-au fost injectate în pomeți.

Femeia a apelat la mai multe intervenții estetice, știind exact ce rezultat își dorea să obțină. Ea a apelat la mai multe proceduri cosmetic pentru în ultimii ani, inclusiv injecții cu botox, cu fillere, restructurarea mandibulei și liposucție.

Cum arăta înainte femeia cu cei mai mari pomeți

Femeia, care acum locuiește în Istanbul, a ajuns chiar să se injecteze singură acasă cu fillere în pomeți, după ce a urmărit un tutorial al unui medic estetician. Apoi ea a continuat să apeleze la astfel de proceduri, dar în cabinetul unui medic estetician. Tânăra chiar a postat un astfel de clip pe Instagram.

Citește și: Jazmyne Day a slăbit 60 kg și a investit peste 40.000 de dolari în operații estetice. Cum arăta înainte de transformare

Anastasiia a început să își modifice înfățișarea prima oară la 26 ani și de atunci și-a mărit și buzele și a apelat la mult mai multe procedure estetice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îmi place foarte mult acest look. Înainte nu mă făceam deloc remarcată. Nasul meu era prea mare. Acum am buzele mari și pomeții și totul arată mult mai ok”, a mărturisit femeia care consideră că acum fața ei e corect proporționată.

De cele mai multe ori, atunci când nu se grăbește să ajungă la estetician, femeia își comandă acasa fillere și botox, își cumpără seringi și mănuși chirurgicale și spune că a învățat atât de bine să facă procedura încât se simte și ea ca un doctor.

Care a fost reacția apropiaților atunci când au văzut-o

Anastasiia reușește singură să își injecteze în mandibulă și pomeți fillere și apoi știe exact cum să își sterilizeze echipamentul pentru a evita eventualele infectări.

Citește și: Tara Jayne McConachy este o păpușă Barbie vie, după ce a cheltuit o avere pe operații estetice. Cum a fost surprinsă la plajă

“Asta ar putea fi periculos, dar o fac în fața unor doctori. Învăț din tuturioale cum să procedez. Uneori sunt îngrijorată, dar îmi place să fac asta”, spune Anastasiia.

Atunci când a fost avertizată de urmăritorii ei că ar putea să se infecteze când își injectează singură fillere, femeia a spus că nu o să moară pentru că există un antidot. Urmăritorii ei au fost curioși dacă ea a reușit să mai aibă relații după ce a apelat la acest look extrem, iar ea a răspuns curiozității fanilor.

“Da, sigur. Primesc mult mai multă atenție acum, dar nu are nicio legătură cu fillerele din pomeți. Totul vine de la faptul că am mai multă încredere în mine acum, cu noii pomeți. Mama mea crede că e un pic extrem look-ul meu, dar nu mă poate face să îmi schimb concepțiile. Nu regret nimic”, a povestit Anastasiia.

Pentru ei vârsta e doar un număr. Ce diferență de vârstă există între cei doi și cum decurge relația lor... (P) Care sunt cei mai cunoscuți jucători de table din istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x