Antena Căutare

Jazmyne Day a slăbit 60 kg și a investit peste 40.000 de dolari în operații estetice. Cum arăta înainte de transformare

Jazmyne Day a decis să slăbească după ce a primit un comentariu răutăcios de la un prieten și acum arată senzațional.

colaj de imagini cu jazmyne day la sala si intr-o rochie neagra Galerie
Jazmyne Day a decis să slăbească după ce a primit un comentariu răutăcios de la un prieten răutăcios și acum arată senzațional. | Profimediaimages.ro

Ambiționată de cuvintele dure, ea a slăbit 60 de kilograme și apoi s-a transformat total cu ajutorul medicilor plasticieni. Acum lucrează ca model și câștigă sume uriașe datorită siluetei ei.

„Am fost numită ”grasă” de către cineva foarte apropiat mie și am început să-mi acord mai multă atenție. Mi-am dat seama că trebuie să fac schimbări serioase în viața mea.”, povestește femeia.

Astfel, Jazmyne a început să facă sport și să reducă consumul de alimente dulci pentru a-și îmbunătăți stilul de viață.

Citește și: Credea că e balonată și medicii au descoperit că problema e mult mai gravă. De ce arăta așa abdomenul ei

Câți bani a investit Jazmyne Day în operații estetice

În trei ani, ea a pierdut peste 60 de kilograme și a investit masiv în operații estetice. Corpul ei este fără de cusur, însă adesea primește comentarii privind dimensiunea sânilor săi.

Jazmyne a cheltuit 40.000 de dolari (29.854 de lire sterline) pe modificări, inclusiv două măriri de sâni, un lifting brazilian de fund și fațete dentare. Ea a ales implanturi de 2.250cc.

”În prezent, sunt destul de mulțumită de aspectul meu și am ajuns să-mi iubesc cu adevărat corpul”, a spus ea, adăugând că acum și-a descoperit pasiunea pentru sport.

Citește și: El este bărbatul cu 200 de tatuaje, pe care oamenii îl ocolesc pe stradă. Cum arată fața lui. „Nu sunt o persoană rea”

„Îmi place să devin mai puternică, nu numai datorită beneficiilor asupra fizicului, ci și a încrederii și a avantajelor pentru sănătate. Mă concentrez în principal pe ridicările de greutăți. Sincer, nu am deloc probleme cu sânii mei mari”, a mai adăugat ea.

Jazmyne spune că femeile sunt încântate de decolteul său

În mod surprinzător, Jazmyne primește mai multă atenție din partea femeilor decât din partea bărbaților.

„Este întotdeauna șocant pentru mine că femeile reacționează mai des la vederea sânilor mei decât bărbații în viața reală. Dacă sunt în club, de exemplu, e mereu o femeie care se va întoarce să se uite și să arunce priviri dezaprobatoare.

Am descoperit că multe femei, după doar câteva pahare, îmi pun mâna pe sâni sau își înfig fața în decolteu, fără să se gândească la a cere mai întâi consimțământul”, a zis Jazmyne pentru Daily Mail.

Citește și: Tu ce vezi în această imagine? Această iluzie optică îți spune dacă ești sau nu fericit. Răspunsul e aici

Chiar dacă femeile nu-și pot ascunde reacția când o văd, modelul spune că uneori bărbații încearcă să o filmeze.

„Am fost și în situații în care bărbații au încercat să mă filmeze „discret” de parcă nu aș fi o ființă umană capabilă să-i observe. Copiii au uneori reacții amuzante, cum ar fi să mă întrebe dacă sunt însărcinată. Părinții lor nu știu cum să reacționeze și încercă să se comporte de parcă nu ar observa elefanții din cameră.”, a mai povestit femeia.

Un bebeluș s-a născut prematur, având doar 450 de grame și un esofag ce nu lega gura de stomac. Ce au descoperit medicii... Ce a anunțat o mamă că vrea să facă, pentru a se asigura că bebelușul său nu e schimbat la maternitate. Mulți au reacțio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x