Antena Căutare

Cum arată acum primii gemeni cu albinism din Argentina care au uimit pe toată lumea. Fetele cu părul alb ca zăpada au făcut 4 ani

Este greu de negat faptul că unele nașteri chiar reușesc să rămână în istorie și să ne lase fără cuvinte. Acesta este și cazul a două surori gemene din Argentina, Virginia si Catalina, care au albinism. Cum arată, acum, fetițele a căror caz a făcut înconjurul lumii când s-au născut.

colaj Galerie
Este greu de negat faptul că unele nașteri chiar reușesc să rămână în istorie și să ne lase fără cuvinte. | Shutterstock

Virginia și Catalina s-au născut, în 2018, în Argentina și au reușit instant să capteze prima pagină a ziarelor pentru multă vreme. Motivul este oarecum evident atunci când le vezi în fotografii. Amândouă s-au născut cu un păr alb ca zăpada, care, cu greu, trece neobservat.

Fotografiile cu gemenele au făcut înconjurul lumii la acea vreme, dar, treptat, cazul lor și-a pierdut din intensitate. Cu toate acestea, apariția unor fotografii mai recente cu fetițele deja mari a resuscitat media. Iată cum arată, acum, cele două fete diagnosticate cu albinism.

Citește și: Cum arată femeia care a născut natural la 68 de ani. Copii o reneagă pentru că a ales să nască la această vârstă înaintată

Cazul gemenelor din Argentina care s-au născut cu albinism: „Pentru noi este o binecuvântare”

Când Jorge Gomez şi soţia lui au aflat că urmează să devină părinţi, au fost extrem de bucuroşi. Cuplul avea deja un fiu, iar, acum, simţeau că familia lor va fi completă. Ulterior, în urma vizitelor regulate la medic, doamna Gomez a aflat că va avea gemeni.

Iar totul s-a desfăşurat conform planului şi gemenele Catalina şi Virginia s-au născut la o maternitate din provincia Tucuman, Argentina. Însă, în momentul nașterii, medicii au rămas înmărmuriți. Doamna Gomez dăduse naştere unor fetiţe cu o înfățișare aparte. Ambele s-au născut cu părul alb ca zăpada.

„Când ne-au dat vestea că vom avea doi copii, am simțit foarte multă fericire, iar când s-au născut și am văzut că au albinism, fericirea nu s-a schimbat deloc. Pentru noi este o binecuvântare", a declarat Jorge pentru un ziar local, citat de Daily Positive Information.

Așadar, fetițele s-au născut cu albinism, o anomalie congenitală care constă în lipsa totală sau parțială de pigmenți în celulele inferioare ale pielii, manifestată prin culoarea albicioasă a pielii și a părului și uneori prin culoarea roșiatică a irisului.

Persoanele cu albinism au o cantitate redusă de melanină sau chiar deloc. Acest lucru le poate afecta culoarea pielii și vederea. Persoanele cu albinism se nasc, adesea, cu părul alb sau blond foarte deschis, deși unele persoane se pot naște și cu părul șaten sau roșcat. Culoarea exactă depinde de cantitatea de melanină pe care o produce organismul lor, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și: Ce a pățit o femeie după ce a născut în taxi, în drum spre spital. Nu se aștepta la gestul companiei de taximetrie

Catalina și Virgina, primele gemene cu albinism născute în Argentina. Fetele au, acum, patru ani

Tulburarea lor genetică rară a fost un șoc pentru toată lumea. Însă, cu toate acestea, membrii familiei se simt binecuvântați pentru că au apărut în viața lor. În momentul în care cele două fetițe s-au născut, doctorul a ținut să facă și câteva precizări de care mama a trebuit să țină cont în creșterea gemenelor cu albinism. De exemplu, fetele sunt extrem de sensibile la razele UV.

Recent, cele două fetițe au împlinit patru ani și par să devină din ce în ce mai frumoase pe zi ce trece. În luna decembrie a anului trecut, fetițele au pozat ca modele atunci când o persoană apropiată familiei le-a confecționat niște rochițe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum arată femeia care a născut natural la 68 de ani. Copii o reneagă pentru că a ales să nască la această vârstă înainta... Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, 8 noiembrie. Tradiții și superstiții pentru marți. Ce nu este bine să faci în acea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x