Antena Căutare

Dependența de ciocolată a făcut-o să slăbească mai bine de 50 de kilograme! Cum arată azi tânăra care a renunțat la mâncare

O tânără a reușit să uimească întreaga planetă atuncă când a decis să adopte o dietă total neobișnuită! Femeia a slăbit mai bine de 50 de kilograme mâncând cantități uriașe de ciocolată!

O tânără a reușit să uimească întreaga planetă atuncă când a decis să adopte o dietă total neobișnuită! Femeia a slăbit mai bine de 50 de kilograme mâncând cantități uriașe de ciocolată!

Aceasta este incredibila poveste a unei mame de 28 de ani, pe nume Kerrie Kidman. Dependența de ciocolată a făcut-o să ajungă la incredibila greutate de peste 100 de kilograme și acesta a fost momentul în care a decis să facă o schimbare în viața ei.

Kerrie și-a dat seama că nu mai poate continua în acest fel și atunci a decis că a venit momentul să slăbească. Și fiindcă dependența de ciocolată era prea mare, tânăra și-a făcut propriul regim de slăbit. A mâncat doar ciocolată și astfel a topit ca prin minune mai bine de 50 de kilograme!

Are 70 de ani dar atrage privirile tuturor cu un corp extrem de sexy! Cum arată femeia care a renunțat la zahăr în urmă cu 28 de ani!

Femeia a luat legătura cu un nutriționist șia cesta i-a propus shake-uri speciale, toate cu aromă de ciocolată. Pofta de dulce a acesteia era mereu satisfăcută și astfel, Kerrie a ajuns să topească în jur de 50 de kilograme în câteva luni.

Băuturile proteice au ajutat-o să stea departe de mâncare și astfel, tânăra a reușit să ajungă la greutatea dorită. Așa că nu întotdeauna dietele pot fi o povară!

Teoria care-l provoacă pe Dumnezeu! Credincioșii din lumea-ntreagă SUNT ÎNGROZIȚI de ultima descoperire!... Exemplar numai bun pentru trăsura Cenușăresei! Cum arată uriașul dovleac de 792 de kilograme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x