Antena Căutare

Cum arată câinele Bowie, botezat după numele legendarului cântăreț. E ceacâr și nimeni nu-l vrea pentru că are un ochi căprui și celălalt, albastru

Un câine a primit numele Bowie după asemănarea sa cu marele star al rock-ului, având ochii de culori diferite - unul albastru și unul căprui.

Un câine a primit numele Bowie după asemănarea sa cu marele star al rock-ului, având ochii de culori diferite - unul albastru și unul căprui.

Din păcate, nu puțini oameni sunt plini de prejudecăți și superstiți, dar mai ales doritori de a avea un câine perfect, cu trăsături simetrice, blannă catifelată și nu numai.

În ciuda frumuseții sale aparte, patrupedul în vârstă de trei ani se află într-un adăpost, oamenii evitând să-l adopte din cauza look-ului său neobișnuit. Au existat numeroase campanii, dar fără succes.

Fiul regretatului David Bowie, Duncan Jones, a postat pe Twitter o fotografie a câinelui surorii sale care este tot ceacâr, încurajându-i pe iubitorii de animale să lase prejudecățile deoparte.

Poate în urma acestui apel, Bowie va fi, în sfârșit, adoptat!

Sursă: metro.co.uk

Ea este Mercy, pisicuța lui Kim Kardashian! Are o poveste foarte tristă care te va face să plângi!... Domnilor, fiți gentlemeni, nu melteni! Cum se sărută corect o fată. GHID AL SĂRUTULUI din 1940, toamna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x