Antena Căutare

Cum arată, de fapt, fața unei furnici. Mulți au spus că vor avea coșmaruri după ce au descoperit asta

Când au văzut cum arată fața unei furnici, de fapt, oameni din întreaga lume s-au speriat și au spus că în mod sigur vor avea coșmaruri.

imagine cu furnici Galerie
Un fotograf a dezvăluit cum arată fața unei furnici, de fapt | sursa foto: Shutterstock

Un fotograf a reușit să fotografieze de aproape o furnică și astfel a descoperit cum arată fața unei astfel de insecte, de fapt. Când au văzut despre ce este vorba, oameni din întreaga lume s-au speriat și le-a fost greu să creadă că totul este real.

Cum arată fața unei furnici, de fapt. Un fotograf a surprins totul și mulți s-au speriat

Un fotograf pe nume Eugenijus Kavaliauskas a decis să se înscrie într-o competiție unde tema a fost aceea de-a surprinde frumusețile unei lumi mici. Plimbându-se prin natură, omul s-a simțit inspirat să fotografieze cât mai îndeaproape o furnică. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a descoperit cum arată fața insectei, de fapt.

Citește și: Soluții simple și rapide ca să scapi de furnici. Cum scapi de insectele nedorite din casa ta

Surprins din plin de cadrul realizat, bărbatul n-a mai stat pe gânduri, ci s-a înscris în competiție cu cel mai reușit cadru. Deși nu a reușit să câștige concursul, bărbatul a ieșit în mod clar în evidență cu poza lui. Imaginea a fost apoi publicată pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii, stârnind numeroase comentarii, distribuiri și reacții.

Citește și: Un fotograf din Belgia a făcut poza vieții lui. Deși inițial părea o pasăre normală, descoperirea făcută a schimbat lumea științei

Fotografia realizată de Dr. Eugenijus Kavaliauskas surprinde fața unei furnici care pe mulți i-a făcut să se gândească, mai degrabă, la o creatură din filmele horror. Antenele sunt prinse de cap în dreptul unor puncte roșii ce pe mulți i-a făcut să creadă că sunt ochii. De fapt, zoom-ul este atât de mare în acest cadru în cât ochii insectei ici măcar nu se văd. Ceea ce este cu adevărat remarcarbil este că putem observa fiecare denivelare de la nivelul capului insectei și gura acesteia, unde există niște bizari peri de culoare galbenă, arată cei de la mirror.co.uk.

„Îmi e rău”, „Zici că e din filmele horror”, „Cum mai pot eu să dorm de acum, după ce am văzut asta?!”, iată doar o parte dintre reacțiile avute de internauți atunci când au văzut cum arată fața unei furnici, de fapt.

Un alt fotograf pe nunme Sudhir Shivaram se afla într-o plimbare atunci când a făcut o fotografie. Poza realizată de el s-a transformat, într-un timp foarte scurt, într-o iluzie optică de senzație: deși fotografiase un leopard, animalul părea perfect camuflat în peisajul de natură. Imaginea a făcut rapid înconjurul lumii și mulți au încercat să descopere unde se află ascunși leopardul din poză.

Laurențiu Reghecampf este executat silit după ce nu a plătit pensia alimentară fiului. Antrenorul are poprire pe conturi... Test de inteligență rapid! Adaugă o singură linie și rezolvă problema matematică. O mamă s-a chinuit, însă fiul a reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x