Antena Căutare

Cum arată femeia care nu a mai mâncat legume de 30 ani. Emma se hrănește doar cu 3 feluri de mâncare

Emma, o femeie în vârstă de 34 ani din Harrogate, a povestit că are o dietă bizară, care nu include deloc legume. Tânăra nu a mai mâncat legume de 30 ani.

o gramada de legume si fructe colorate pe o suprafata plata
Emma, o femeie în vârstă de 34 ani din Harrogate, a povestit că are o dietă bizară, care nu include deloc legume. Tânăra nu a mai mâncat legume de 30 ani. | Shutterstock

Femeia a povestit că dieta ei se bazează doar pe câteva feluri de mâncare preferate de la care nu se dezice. Ea mănâncă doar sandvișuri cu brânză topită, pâine cu usturoi și cartofi prăjiți. Frica ei de a încerca noi mâncăruri a făcut-o să înlăture complet alte alimente, având acum un stil de viață diferit, care a fost catalogat de specialiști drept nesănătos.

Citește și: Ce este dieta ketogenică: reguli și alimente permise

Obiceiurile ei, atunci când vine vorba de mâncare, se rezumă la foarte puține alimente. Dieta Emmei se bazează mai mult pe carbohidrați, lucru destul de nesănătos pentru tânăra de 34 ani. Nici măcăr de sărbători, de Crăciun sau în restul zilelor speciale, Emma nu e curioasă să încerce mâncărurile tradiționale.

Emma are doar 3 mâncăruri preferate pe care le consumă zilnic

Frica ei de a încerca noi alimente a făcut-o să participe la show-ul Extreme Food Phobics. Deși a mărturisit că își dorește foarte mult să combată această teamă de a încerca noi alimente, Emma a povestit că simpla ideea de a mânca ceva nou o face să se simtă anxioasă, potrivit Daily Mail.

Dieta ei bizară și nesănătoasă o face mereu să se simtă obosită, iar de fiecare dată când termină programul de lucru, ajunge acasă și doarme.

Citește și: Cum arată bărbatul care are o dietă bazată pe carne crudă. Medicii spun că e în pericol de a contacta salmonella

“Am ajuns la clinică pentru a încerca să rezolv o problemă pe care o am încă de când aveam 4 ani. Aș vrea să mă trezesc într-o zi, să pocnesc din degete și să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am putut să încerc mâncăruri, doar gândul de a încerca mă stresează, mă face să mă simt încordată”, a mărturisit Emma.

Tânăra de 34 ani a mărturisit că principalul ei țel în momentul de față este să reușească anul acesta să mănânce o masă tradițională de Crăciun, evitând să mai mănânce o vreme cipsuri, pâine prăjită cu usturoi și sandvișuri cu brânză.

“Îmi doresc mult să depășesc această fobie, nu doar pentru sănătatea mea, dar și pentru familia și prietenii mei”, a mai spus Emma.

Ce probleme de sănătate pot apărea din cauza dietei sale

Femeia a povestit că problema ei cu legumele provine din copilărie, încă de la vârsta de 4 ani, când mama ei a întâmpinat dificultăți în a o convinge să mănânce noi feluri de mâncare.

De atunci, la fiecare zi de naștere, sărbătoare sau petrecere, Emma a avut meniul ei separat, doar cu alimentele pe care le mănâncă regulat. Părinții și prietenii ei se tem pentru sănătatea ei și au încercat fără succes de-a lungul anilor să o convingă să mănânce.

Citește și: Charlotte Foster, femeia anorexică cu o dietă bazată pe consumul de doar 600 calorii pe zi. Cum arată acum

“Nu pot să mai continui cu acest stil de viață pentru că nu am garanția că voi avea un viitor pentru că are impact asupra corpului meu, iar pe termen lung cine știe ce se poate întâmpla”, a mai adăugat Emma.

Specialiștii au avertizat-o pe Emma despre cantitatea mare de carbohidrați pe care o consumă zilnic, spunându-I că riscul de a deveni obeză este destul de mare și, pe lângă asta, ea este în pericol de a dezvolta afecțiuni ale inimii.

Astfel, după ce a auzit sfaturile medicilor, Emma a făcut primul pas spre o dietă sănătoasă și a încercat să mănânce roșii, considerând această experiență drept o mare reușită. Treptat, femeia în vârstă de 34 ani își dorește să încerce mai multe tipuri de mâncăruri.

Creatura ciudată, cu 3 ochi, supranumită "crevetele dinozaur" i-a surprins pe oamenii de știință. Unde trăieșt... Un bărbat a crezut că are un leopard în curte și a sunat la apelul de urgență. Ce era, de fapt, animalul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x