S-a oprit din cercetat doar pentru a analiza mai multe prăjituri Twinkie, pe care biologul Colin Purrington le-a găsit în beciul său.
Erau acolo din 2012 și expertul s-a gândit să le dea o șansă, crezând că formula nu a fost afectată datorită conservanților din compoziție.
S-a dovedit a fi o idee proastă. Prăjitura americană nu și-a păstrat gustul dulce și mirosea puternic a fructe de ginkgo putrezite, spune el.
Citește și: Cum trebuie consumată mierea
Kasson a vrut să studieze alimentele, așa că l-a rugat pe Purrington să îi trimită câteva.
Odată ajunse în posesia echipei lui, mici secțiuni au fost analizate cu ajutorul unui instrument profesionist.
Probele au fost puse în vase de laborator cu substanțe nutritive pentru ciuperci ca să afle ce locuiește în desert.
Ei au descoperit în unul dintre Twinkies cladosporium, un mucegai care se găsește de obicei în bucătărie.
Datele cercetătorilor au ucis un mit comun despre faimoasa prăjitură americană și anume că rămân proaspete și comestibile timp de decenii.
Adevăratul motiv pentru care frunzele își schimbă culoarea toamna. De ce îngălbenesc... Privește atent timp de 15 secunde punctul din vârful nasului. Ce se întâmplă apoi e chiar ciudat...