Antena Căutare

Cum au reacționat oamenii dintr-un magazin când un bărbat deghizat în Spiderman a lovit o femeie. Nu se așteptau la ce a urmat

Un bărbat, care s-a îmbrăcat într-un costum de Spiderman/Omul Păianjen, a lovit brutal o femeie care lucra într-un supermarket.

un barbat imbracat in spiderman loveste brutal o femeie intr-un magazin
Un bărbat, care s-a îmbrăcat într-un costum de Spiderman/Omul Păianjen, a lovit brutal o femeie care lucra într-un supermarket. | Captură video YouTube

Femeia a căzut inconștientă la pământ, iar totul a fost filmat. Agresorul ar fi vrut să facă o farsă, pentru a deveni cunoscut pe Internet. Totul ar fi avut loc în 2021, însă jurnaliștii de la Daily Mail au făcut câteva descoperiri referitoare la agresor.

Citește și: Ea e tânăra care acuza probleme respiratorii, dar medicii i-au spus că e de la stres. Când a aflat ce avea, a fost prea târziu

Agresorul și toți cei implicați în incidentul de la magazin și-au recunoscut vinovăția. Ce a urmat

Josh McDonald, în vârstă de 33 de ani, s-a îmbrăcat în Omul Păianjen, și a lovit brutal o femeie care lucra într-un supermarket din sudul Londrei, UK, anunță Daily Mail.

Bărbatul, care obișnuia să facă farse pentru a deveni cunoscut pe Internet, ar fi, de fapt, un campion la arte marțiale. Angajata pe care a lovit-o s-a prăbușit la pământ, după ce a primit un pumn în față.

Thug Josh McDonald a stârnit controverse în mediul online, după ce a apărut un videoclip cu el în care atacă violent o angajată a unui supermarket, în timp ce era îmbrăcat într-un costum de Spiderman.

Bărbatul s-ar fi autoproclamat influencer în anul 2021, scrie presa străină. Tânărul nu ar fi fost singur, ci făcea parte dintr-o gașcă de „supereroi”, printre care Batman, Scufița Roșie și Ali G. Printre ei, se afla și un boxer amator cu un singur picior, care se deghizase și el într-un costum.

Conform Daily Mail, atacatorul este purtător de centură neagră în artele marțiale mixte, care a câștigat mai multe lupte de-a lungul timpului.

Totodată, s-a lăudat în mediul online că a fost un candidat la „campionatul mondial de kickboxing Iska” în 2016, în Stuttgart, Germania.

Ar fi trebuit să fie demarat un proces, de patru săptămâni, însă judecătorul a aflat, recent, că toți cei implicați ar fi recunoscut că sunt vinovați pentru incidentul grav de la magazin. Ei vor fi condamnați luna viitoare.

Atacul a avut loc într-un supermarket din sudul Londrei, într-o seară de iulie 2021.

Citește și: Un bărbat de meserie asistent maternal a luat în grijă o fetiță de 6 ani. Într-o zi, fata i-a dat un bilet cu un mesaj neașteptat

Liderul presupusei farse a fost George O'Boyle, în vârstă de 30 de ani, care era îmbrăcat în Ali G în timp ce amenința, într-un live, că-i va bate pe angajați, în timp ce îi îndemna pe fanii din mediul online să vină buluc la supermarket.

Ceea ce el prezentase drept o cascadorie amuzantă a devenit din ce în ce mai violentă, în urma căreia mai mulți angajați au fost bătuți cu bare din metal, loviți cu pumnii și cu picioarele. În tot acest timp, și mulțimea de oameni ar fi dat buzna în magazin.

Supervizorul Lauren Scott i-ar fi atras atenția lui Sophie Roberts, în vârstă de 19 ani, îmbrăcată în Scufița Roșie, însă totul s-a transformat într-o ceartă.

În timp ce angajata încerca să se apere, bărbatul îmbrăcat în Spiderman ar fi intervenit și ar fi lovit-o pe femeie, care s-a prăbușit inconștientă la pământ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În final, McDonald, O'Boyle și Sophie Roberts ar putea risca cu toții cinci ani de închisoare, pentru comportamente violente, plus încă șase luni din cauza acuzațiilor de tulburare a liniștii publice și a amenințărilor.

Liderul presupusei farse, George O'Boyle, avea peste 50.000 de urmăritori pe rețelele sociale, iar cea mai mare parte din fanii lui erau adolescenți. Fanii lui erau amuzați de cascadoriile lui nebunești, mai ales atunci când el personal a ales să-și prăjească micul dejun într-un magazin: „Supermarketurile sunt locul meu de joacă”.

O femeie a născut un bebeluș macrosom de 7,32 de kilograme! Cum a arătat copilul la naștere. Imaginile au devenit virale... Scrisoarea pe care un cuplu a găsit-o în șemineu. Au fost uimiți să afle un detaliu foarte importat despre casa în care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x