Antena Căutare

Cum au reușit doi bărbați să vândă de două ori un apartament care nu le aparținea. Au încasat 120.000 de euro în câteva zile

Doi bărbați din Constanța au fost condamnați la închisoare după ce au vândut de două ori un apartament din București care nu le aparținea. Escrocii au reușit să încaseze 120.000 de euro. Iată ce s-a întâmplat!

Cum au reușit doi bărbați să vândă de două ori un apartament care nu le aparținea. Au încasat 120.000 de euro în câteva zile Galerie
Cum au reușit doi bărbați să vândă de două ori un apartament care nu le aparținea. Au încasat 120.000 de euro în câteva zile | Hepta

Românii sunt foarte inventivi, reușind să facă bani și din piatră seacă. Acesta este și cazul a doi bărbați din Constanța care au reușit să păcălească două persoane, obținând de la notar o împuternicire de vânzare a locuinței, cu ajutorul unui buletin fals. Totul a funcționat perfect până într-un punct, cei doi reușind să obțină în jur de 120 de mii de euro de pe urma înșelăciunii, potrivit replicaonline.ro.

Citește și: Prețul chiriilor a explodat în aproape toată țara. Un singur oraș din România își păstrează prețurile

Doi bărbați au reușit să vândă de două ori un apartament care nu era al lor. Ce au pățit

Unul dintre bărbați a fost condamnat de Judecătoria Constanța la șase ani de închisoare pentru complicitate la înșelăciune, iar celălalt la doi ani, patru luni și 1.179 de zile de închisoare. Cei doi au reușit să vândă de două ori un apartament din București care nu le aparținea, obținând astfel suma de 120.000 de euro.

Articolul continuă după reclamă

Escrocheria a fost comisă pornind de la un buletin fals, prin care s-a obținut de la un notar o împuternicire de vânzare a unui apartament din Sectorul 3, București, mai transmite sursa citată.

Pe 27 iulie 2020, bărbații au vândut locuința cu 50.000 de euro, iar pe 6 august 2020, apartamentul a fost vândut unui alt cumpărător, cu 70.000 de euro, potrivit replicaonline.ro.

Unul dintre infractori se afla în stare de recidivă post executorie, motiv pentru care a primit pedeapsa cu închisoarea pentru șase ani. Sentința Judecătoriei Constanța nu este, însă, definitivă.

Citește și: Cum arată apartementul din Dubai al lui Armin Nicoară și al soției lui, Claudia Puican. Luxul este pe primul plan

Unde se găsesc cele mai scumpe apartamente în București

Deși tot mai mulți oameni vin în București din toate colțurile lumii pentru un loc de muncă, traiul în Capitală nu este deloc ușor. Cei care stau în chirie trebuie să scoată din buzunar sume impresionante de bani.

La fel se întâmplă și în cazul celor care își doresc să se mute definitiv în București și iau în calcul cumpărarea unei locuințe. Un detaliu de care trebuie să țină cont viitorii proprietari este zona din care vor să își achiziționeze apartamentul.

Conform sursei citate mai sus, cele mai scumpe locuințe din București se află în zona Unirii. Proprietarii cer în medie 118.000 de euro. De altfel, o scădere considerabilă înregistrată în luna ianuarie, față de aceeași perioadă din 2022, a fost vizibilă pentru Ștefan cel Mare – Tei. Anul acesta, media s-a redus cu 12%.

Așadar, un apartament cu două camere în zona Ștefan cel Mare - Tei costă în 2024 aproximativ 72.600 de euro. Prețul mediu pentru o astfel de locuință în luna ianuarie 2023 era de 83.000 de euro.

O scădere considerabilă pe piața imobiliară s-a înregistrat și în Tineretului-Timpuri Noi. De altfel, zona în care apartamentele s-au scumpit în 2024 cu 16% față de ianuarie 2023 este Moșilor. Și locuințele din Pantelimon și Iancului-Mihai Bravu au devenit mai scumpe în anunțuri cu 11% față de anul trecut.

Ce a spus un turist străin după ce a vizitat pentru prima oară un sat din Hunedoara. Reacția lui s-a viralizat imediat... Locul de muncă plătit cu 500 de lei pe zi, dar refuzat de mulți români. Ce presupune și de ce nu se înghesuie nimeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x