Antena Căutare

Cum faci economie și reduci facturile atunci când folosești uscătorul de rufe. Trucul simplu care te va ajuta enorm

În ultima perioadă au apărut tot felul de trucuri și sfaturi utile menite să faci economie atunci când vine vorba despre mașina de spălat sau mașina de uscat rufe. Iată ce trebuie să faci ca să ai facturi mai mici.

imagine cu un uscator de rufe Galerie
Descoperă ce trebuie să faci ca să faci economie atunci când folosești uscătorul de rufe | sursa foto: Shutterstock

Recent, pe internet a apărut un truc ce explică ce trebuie să faci pentru a reduce consumul la mașina de uscat rufe. Și fiindcă în ultima perioadă facturile au crescut considerabil, dezvăluirea s-a bucurat de un real succes și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților din întreaga lume.

Ce trebuie să faci ca să faci economie și să reduci costul facturilor atunci când folosești uscătorul de rufe

În ultima perioadă, tot mai mulți români au decis să folosească, pe lângă mașina de spălat rufe, și un uscător de rufe. Practic, comod și eficient, acesta te scapă de grija întinsului hainelor pe sârmă sau pe calorifere cu zilele.

Citește și: Cum poți îndepărta părul de animale din mașina de spălat și uscătorul de rufe

Totuși, confortul de-a avea hainele spălate și uscate în doar câteva ore vine la pachet uneori și cu nitșe facturi mai mari. Sunt însă și motive de bucurie, căci de curând, o femeie a dezvăluit pe blogul său ce trebuie să faci ca să faci economie și să reduci costul facturilor atunci când folosești uscătorul de rufe.

Citește și: La câte grade ar trebui să folosești mașina de spălat pentru a economisi energie electrică. Trucul care îți micșorează facturile

Aceasta a explicat faptul că „secretul” său reduce timpul de uscare al hainelor și asta aduce cu sine și un consum mai mic de electricitate. Potrivit acesteia, dacă vrei să faci economie și să reduci costul facturilor atunci când folosești uscătorul de rufe, tot ce ai de făcut este să introduci în cuvă (chiar la startul ciclului) un prosop. Acesta va absorbi rapid excesul de umezeală, ceea ce va reduce considerabil timpul de uscare al rufelor și, implicit, consumul de electricitate.

Citește și: Când este mai ieftin să speli hainele la mașina de spălat. Momentul în care aparatul consumă mai puțină energie electrică

„Acest truc inteligent presupune să bagi un prosop în uscătorul de rufe, chiar printre hainele ude. Acesta va absorbi umezeala și va grăbi uscarea. Vei reduce astfel timpul de folosire al uscătorului de rufe și consumul, lucru ce se va vedea în facturile mult mai mici”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Potrivit experților, un alt mod prin care poți reduce cheltuielie cu uscătorul de rufe este să bagi rufele la un ciclu de stoarcere mult mai lung. Practic, cu cât sunt mai ude, cu atât acestea vor sta mai mult în uscătorul de rufe.

„Cu cât ciclul uscătorului tău este mai lung, cu atât te va costa mai mulți bani. Dacă din hainele tale picură apă, aparatul va trebui să ruleze mult mai mult pentru a le usca, crescând dramatic factura la energie”, a dezvăluit Will Owen, expert în energie.

Ce s-a întâmplat cu actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena în "Iisus din Nazareth". Boala cruntă care a răp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x