Antena Căutare

Cum oferim un buchet de flori?

Florile reprezintă alegerea perfectă atunci când ne dorim să marcăm un moment de fericire sau o ocazie specială cum ar fi 8 martie sau ziua de naștere a unei persoane dragi. Însă, nu este de ajuns să alegem unul dintre acele buchete de flori impresionante, ci trebuie să știm și cum să îl oferim.

Florile reprezintă alegerea perfectă atunci când ne dorim să marcăm un moment de fericire sau o ocazie specială cum ar fi 8 martie sau ziua de naștere a unei persoane dragi. Însă, nu este de ajuns să alegem unul dintre acele buchete de flori impresionante, ci trebuie să știm și cum să îl oferim.

Există câteva reguli de bune maniere pe care trebuie să le respectăm atunci când alegem și când oferim buchete de flori.

Alegerea buchetelor de flori

Atunci când vine vorba de alegerea buchetelor de flori, ne bazăm mai mult pe propriile gusturi, ceea ce nu este neapărat rău. Însă, dacă vrem să facem cu adevărat o surpriză plăcută și să oferim un buchet de flori deosebit, ar fi bine să cunoaștem preferințele persoanei respective. Dacă știi că îi plac trandafirii, nu te încăpățâna să îi cumperi flori mult mai scumpe doar pentru a impresiona. O regulă cunoscută de majoritatea persoanelor este faptul că nu trebuie să oferim flori într-un număr par și să evităm să oferim o singură floare, acest gest fiind mai mult rezervat îndrăgostiților care doresc să impresioneze o fată la prima întâlnire.

Buchetele de flori ar trebui să fie alese în funcție de ocazie și dacă este posibil, ar fi bine să optăm pentru flori de sezon. Spre exemplu, primăvară se oferă mai mult lalele, frezii colorate sau crini. Sunt atât de multe buchete de flori inedite de la Maison d'Or, încât e păcat să te limitezi mereu la un simplu buchet de trandafiri. Dacă tot veni vorba de buchete de flori online, acestea reprezintă o opțiune bună în momentul în care ne grăbim și nu avem timp să umblăm în mai multe florării pentru a găsi buchetul de flori perfect. De cele mai multe ori, în florăriile online vei găsi o varietate mult mai mare de buchete flori, la prețuri mult mai bune.

Oferirea buchetelor de flori

Cu tulpina în jos sau în sus? Cu ambalaj sau fără ambalaj? Sunt doar câteva dintre întrebările care apar în momentul în care ne dorim să oferim un buchet de flori. Majoritatea persoanelor oferă florile cu tulpina în sus pentru că așa sunt obișnuite. Codul bunelor maniere spune însă că orice buchet de flori trebuie să fie oferit cu tulpina în jos și orientat într-o poziție oblică. Dacă stăm să ne gândim puțin, acest lucru este logic. Până la urmă, dorim să oferim florile, nu tulpina. Ține minte acest lucru data viitoare când oferi un buchet de flori.

Oricât de frumos ar fi ambalajul, ar fi bine să îl îndepărtezi înainte de a oferi buchetul de flori. Florile în starea lor naturală, legate cu o simplă fundă sunt mult mai frumoase decât cele în ambalaje țipătoare. Dacă nu îți plac florile fără ambalaj, încearcă să alegi unul dintre acele buchete de flori deosebite cu un ambalaj neutru, care nu iese prea mult în evidență și nu atrage atenția de la frumusețea florilor.

Dacă optezi să trimiți florile prin intermediul unei florării online, asigură-te că ele sunt însoțite de un mesaj drăguț din partea ta. Degeaba optezi pentru un buchet de flori impresionant dacă îl trimiți anonim. În plus, cele mai frumoase flori sunt însoțite de mesaje de apreciere și de iubire.

Alege buchete de flori care se potrivesc ocaziei și personalității persoanei pe care vrei să o surprinzi. Nu cumpăra niciodată un buchet de flori pe fugă doar pentru a avea ce să oferi sărbătoritei. Mai bine gândește-te din timp ce fel de flori ai vrea să oferi și optează pentru unul din acele buchete de flori online!

Numele care se vede din spațiu. Aparține familiei regale și e cel mai mare cuvânt din lume... Întreținerea gresiei și a faianței: sfaturi și recomandări...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x