Antena Căutare

„Cum să devii milionar în 7 pași simpli”. Care e secretul femeii care a transformat o datorie de 40.000 de dolari într-o avere

O tânără milionară și-a dezvăluit secretele pentru a te îmbogăți de la 20 de ani. Ce sfaturi oferă femeia care a reușit să strângă o avere frumușică prin propriile forțe.

imagini Nicole Victoria tiktok Galerie
O tânără milionară și-a dezvăluit secretele pentru a te îmbogăți de la 20 de ani. Ce sfaturi oferă femeia care a reușit să strângă o avere frumușică prin propriile forțe. | Captura TikTok

Nicole Victoria, în vârstă de 32 de ani, autoare și investitoare din Canada, este tânără mămică ce a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a povestit cum a transformat o datorie de 40.000 de dolari și într-o avere de 3.000.000 de dolari.

Acum, milionara care spune că „munca este opțională”, și-a împărtășit trucurile pentru a a te îmbogăți de la o vârstă fragedă.

Care este secretul femeii care a transformat o datorie de 40.000 de dolari într-o avere de 3 milioane de dolari

Într-un videoclip viral, care a strâns peste 4,4 milioane de vizualizări, ea a detaliat cei șapte pași pe care ar trebui să îi urmezi pentru a-ți câștiga libertatea financiară, încă de la 20 de ani.

„Dacă vrei să te îmbogățești la 20 de ani, atunci trebuie să înveți de la oamenii bogați. Am pornit de la o datorie de 40.000 de dolari și m-am transformat într-un milionar 30 de ani, iar acum îmi mărturisesc toate secretele pentru ca și tu să ajungi aici”, a explicat ea în descrierea clip-ului.

Prima lecție pe care le-a dat-o celor peste 1,6 milioane de urmăritori ai săi a fost că „oamenii bogați nu muncesc din greu”. „Primul lucru pe care oamenii bogați nu îl fac este să muncească din greu pentru lucrurile pe care le dețin. Nu lucrează pentru casa lor, nu lucrează pentru a-și plăti călătoria, nu lucrează pentru a-și plăti mașina”, a explicat ea.

În continuare, ea a adăugat că cei din clasa superioară nu lucrează pentru că „își folosesc timpul pentru a putea face bani în timp ce dorm”. Nicole a sugerat că pentru asta, este o idee bună să cumpărați active precum acțiuni și proprietăți imobiliare care „fac bani în timp ce dormi”.

Citește și: Un bebeluș a devenit multimilionar la două zile după ce s-a născut. Cum a fost posibil acest lucru

Nicole a explicat că fluxul de veniturile din acțiuni și imobiliare vă vor „finanța” stilul de viață, ceea ce înseamnă că nu trebuie să lucrezi pentru banii tăi.

„În al treilea rând, trebuie să înțelegi că investițiile nu sunt doar pentru cei bogați, ci este modul în care te îmbogățești”, a spus ea. „Puteți face acest lucru cumpărând acțiuni la o companie care deține și operează proprietăți imobiliare și apoi împarte profiturile cu tine”, spune milionara.

„Aceasta este una dintre strategiile pe care le folosesc pentru a câștiga sume cu șase zerouri pe an, fără să lucrez”, a adăugat.

A patra lecție a ei este să petreci timp pe lângă cei pe care îi consideri un model. Ea a explicat că, dacă vrei să devii bogat, ar trebui să te înconjori de oameni bogați, ceea ce a dus-l la următorul pas și anume cel de a cunoaște valoarea banilor, în sine.

„Când am început să ies cu oameni care fac mulți bani, bogăția a fost demistificată pentru mine. Mi-am dat seama că atunci când știi cum funcționează banii, suma pe care o poți câștiga este nelimitată”, a explicat ea.

Nicole a spus apoi că oamenii bogați știu să ia măsuri „acum” în loc să aștepte ca lucrurile să „se înrăutățească” ceea ce a condus-o la al cincilea pas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Povestea inedită a tânărului care a devenit milionar în doar șase săptămâni. Ideea „salvatoare” de afacere a avut-o la o petrecere

Ea mai ținut să atragă atenția asupra faptului că mulți oameni că evită să recunoasă existența problemelor financiare, spunând că nu sunt atât de grave. Aceștia nu încearcă să găsească soluții decât atunci când este prea târziu și sunt îngropați în datorii.

Nu în ultimul rând, ultimul ei sfat este să crezi, în continuare, că ești meriți să ai viața la care ai visat, precum și libertatea financiară.

Previziuni numerologice pentru luna iulie 2023 în funcție de cifra destinului tău. Cum se calculează cifra de destin... Ea este femeia care s-a căsătorit cu fratele său ”pentru a își salva familia”. Acum au 4 copii. Cum explică decizia lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x